Hogy lehet kibírni a terhesség alatti étkezési megkötéseket ha nem tudok otthon főzni (nyaralás) kb semmi sem marad amit ehetek?
Nem hiszem, hogy ne lehetne kapni sehol grillezett husit/ halat, zoldseget meg mittudomen, bulgurt. Amit ehetsz koretnek.
Tengeri halat is lehet enni nyugodtan.
De amugy meg olyan helyre kellett volna menni, ahol tudsz fozni is, ha nem tudod feltalalni magad mashol. Tudom-tudom, nyaralaskor fozzon az, akinek 7 anyja van, de ha muszaj akkor muszaj.
Etteremben/boltban biztosan nincsen nyers tejtermek, ezen ne aggodj.
Ne haragudj, ez nem más, mint hiszti...
Én is ir-es terhes vagyok. Simán meg tudtam oldano nyaraláskor is a kaját.
Nem a sarki gyrososba kell menni, hanem normalis étterembe és meg is van oldva a probléma
Pl: a tintahal simán mehet. De más tengeri herkentyűtől se kell betojni.
Ha már nem jó helyet valasztottal a nyaralás helyszinéül.
Pl: mediterrán tengerparton tökéletesen tartható a diéta. Rengeteg gyros/kebab, saláta körettel pita nélkül; grillezett halak, tintahal, sajtok/hallumi...
Na eddig senki se volt bunkó. Elkezdem. 😁 Nyugodj meg, nem olyan szörnyű a helyzet. Kisbabád lesz és még nyaralni is eljutottál. Ki lehet bírni alkohol és gyümölcs nélkül. Amit meg a többiek írnak mind nagyon jó alternatíva a diétádhoz. Tudom most nagyon szar, hogy nyaralsz és nem ehetsz/ihatsz amit akarsz, én is így szeretek nyaralni, hogy eszem-iszom, dínom-dánom.
Majd legközelebb. Jó nyaralást!
Nem tudom miről beszélsz, a görögdinnye mehet cukrosoknak és
ir-nek.
Szölő, banán, datolya ,füge, aszalt gyümölcsök ezek a leginkább kerülendők
Szerintem a hormonok miatt vagy ilyen hisztis.
A gyerekem inzulinos cukorbeteg,cöliákiás,és még evészavaros is,mégis még étterembe is tudtunk menni.
Szerintem keress egy másik dietetikust,aki nem csak megfélemlít, hanem rendes tanácsokat ad.
Azt meg nem hiszem el, hogy egy olyan étterem sincs ahol nem adnak grillhusit meg zöldségköretet/bulgult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!