Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszín maszatfolt, mennyire...

Rózsaszín maszatfolt, mennyire pánikoljak?

Figyelt kérdés

5,5 hetes terhes vagyok, tegnap a bugyimban észrevettem napközben egy kissé rózsaszínes árnyalatot. Nem volt erős.

A törlésnél nem volt semmi. A hasam szokott néha fájdogálni, tegnap előtt többször, azóta időnként.

Tavasszal már volt egy veszteségem, ugyan akkor semmilyen folyás nem volt.

Múlt héten voltam dokinál, ő nem látott semmi abnormálisat, bár még nagyon korai volt, így sokmindent sem.

Olvasok ilyet-olyat, hogy vetéléssel is végződhet ez, de lehet tejesen normális, sok nő esik ezen át.

Következő időpontom az orvoshoz 5 nap múlva lesz.

aug. 16. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pánikolni felesleges, de valóban végződhet ez még bárhogy. Az jó jel, hogy azóta nem volt semmi. Nagyon vérbő ilyenkor ott lent minden, lehet csak elpattant egy hajszálér, lehet komolyabb. Kívánom a legjobbakat.
aug. 16. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Most erre mit lehet mondani? Semki nem tudja, jelent-e gondot nálad.
aug. 16. 10:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Arra lennék kíváncsi, hogy mással volt-e így?

Mi lett belőle?

aug. 16. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Így voltam én is

Át ment barnázásba

Végül kiderült mélyentapadt a lepény ezért volt.

Pihennem kellett 20.hétig

Szigorúan

De egyébként egészséges fiam született 39.hétre úgyhogy nyugi.

aug. 16. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

Amikor En korhazba voltam verzessel egy masik lanyt akkor azzal hoztak be hogy delelott maszatolt .. delbe mar verzett . Mire a vizsgaloba kerult mar veteles volt, nem birtak visszaforditani. Mire mutobe kerult mar csak a koldogkzsinor volt a mehszajba.. munkatarsam elkezdett pecsetelni szinten mire a mento beert bele mar befejezodott a veteles.. anyam 4 honapig menstrualt velem.. en 25 hetesen 2 kezemen nem birnam megszamolni hogy hanyszor vereztem mar. 1-2 hetente siman elojon de van hogy naponta. Nem lehet tudni mi okozza ezt sajnos igy nem is lehet megmondani hogy mitol van.

Annyi biztos amikor 14 hetesen bementem a korhazba 1.5 hetig voltam bent. Pihenes es agynyugalom. 1 het utan kaptam 3 gyogyszeres intenziv verzes csillapitast. Az orvosok nem mertek megvizsgalni se mert az is mehosszehuzodast okozhat. Varni kellett hogy a verzes csokkenjen. Es csak akkor vizsgaltak volna meg ha eros verzes vagy gorcs lett volna

aug. 16. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok ( a terhesseg elejetol progeszteront szedtem)
aug. 16. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így jártam mint te, csak egy picit később. Kb 7 hetes voltam és pont aznap volt időpontom az orvoshoz első vizsgálatra. Rózsaszínes valamit láttam a bugyimon. Én utána tampont is felraktam majd egyből kivettem, mert így látszik, hogy mennyire vérzek. A tamponon semmi nem volt. Az orvos sem látott semmit. Nem ismétlődött meg újra. Azóta mindjárt 2 éves a fiam.
aug. 16. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Te is nagyon jól tudod, hogy sokan véreznek, barnáznak és van, aki elvetél, van, aki nem.
aug. 16. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!