Rózsaszín maszatfolt, mennyire pánikoljak?
5,5 hetes terhes vagyok, tegnap a bugyimban észrevettem napközben egy kissé rózsaszínes árnyalatot. Nem volt erős.
A törlésnél nem volt semmi. A hasam szokott néha fájdogálni, tegnap előtt többször, azóta időnként.
Tavasszal már volt egy veszteségem, ugyan akkor semmilyen folyás nem volt.
Múlt héten voltam dokinál, ő nem látott semmi abnormálisat, bár még nagyon korai volt, így sokmindent sem.
Olvasok ilyet-olyat, hogy vetéléssel is végződhet ez, de lehet tejesen normális, sok nő esik ezen át.
Következő időpontom az orvoshoz 5 nap múlva lesz.
Arra lennék kíváncsi, hogy mással volt-e így?
Mi lett belőle?
Szia
Így voltam én is
Át ment barnázásba
Végül kiderült mélyentapadt a lepény ezért volt.
Pihennem kellett 20.hétig
Szigorúan
De egyébként egészséges fiam született 39.hétre úgyhogy nyugi.
Amikor En korhazba voltam verzessel egy masik lanyt akkor azzal hoztak be hogy delelott maszatolt .. delbe mar verzett . Mire a vizsgaloba kerult mar veteles volt, nem birtak visszaforditani. Mire mutobe kerult mar csak a koldogkzsinor volt a mehszajba.. munkatarsam elkezdett pecsetelni szinten mire a mento beert bele mar befejezodott a veteles.. anyam 4 honapig menstrualt velem.. en 25 hetesen 2 kezemen nem birnam megszamolni hogy hanyszor vereztem mar. 1-2 hetente siman elojon de van hogy naponta. Nem lehet tudni mi okozza ezt sajnos igy nem is lehet megmondani hogy mitol van.
Annyi biztos amikor 14 hetesen bementem a korhazba 1.5 hetig voltam bent. Pihenes es agynyugalom. 1 het utan kaptam 3 gyogyszeres intenziv verzes csillapitast. Az orvosok nem mertek megvizsgalni se mert az is mehosszehuzodast okozhat. Varni kellett hogy a verzes csokkenjen. Es csak akkor vizsgaltak volna meg ha eros verzes vagy gorcs lett volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!