Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 22+6 napos terhes....

Ma vagyok 22+6 napos terhes. Hajnalban mensiszerű görcseim voltak, fájt a derekam és a vádlim. (Egy picit még most is) Már 10 hete nem éreztem ilyet. Volt köztetek, aki a 2. trimeszterben tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Megyek ma délután orvoshoz, de addig is jó lenne a ti visszajelzèsetek is. Lehet az esti front okozta? Itt hajnalban nagyon szakadt az eső a nagy meleg után, a baba is végig mocorgott egész éjszaka.

aug. 15. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3 és 7es vagyok, 39.héten indították egyéb ok miatt.

Lehetőségedhez mérten pihenj sokat, feküdj, és ne emelgess. :) biztató, hogy a doki rendben talált mindent. Kitartást!

aug. 16. 08:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves #11-es. :-)
aug. 16. 11:23
 13/18 A kérdező kommentje:
#10-es örülök, hogy elmúlt a görcsölèsed és már jól vagy. Én tegnap talàltam magnézium sprayt a neten, szerintem lábikrára is jó lehet, mert helyileg tudnád használni. Te hanyadik hétben vagy?
aug. 16. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 én most fogom kezdeni a 28. hetet. A vádligörcsök szerencsére csak ritkán jelentkeznek és csak pár másodpercre. Most a lúdtalpammal szenvedek, jelentősen romlott a helyzet a második trimeszter végére, teljesen eltűnt a talpamról az "ív" és nagyon fájdalmas ráállni is. De nekem már gyerekkorom óta van lúdtalpam, nem gondoltam, hogy ennyire be fog durvulni a terhesség alatt. (Bocsi az offért). Lényeg, hogy a görcseid elmúltak, az a lényeg, hogy a babával minden rendben legyen!:)
aug. 16. 22:12
 15/18 A kérdező kommentje:
#14-es az orvos a lùdtalpadra ajanlott valamit, ami tud segíteni?
aug. 21. 08:55
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Sajnos nem :/
aug. 21. 23:17
 17/18 A kérdező kommentje:
#16, sajnálom. Kitartást kívánok a következő hónapokhoz és könnyű szülést.
aug. 22. 10:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 Köszönöm, neked is ezt kívánom! 😊
aug. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!