Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja voltam nőgyógyásznál...

Pár napja voltam nőgyógyásznál 5 hét és 5 naposan és akkor azt mondta a doki hogy a magzat nem fejlődött semmit két hét alatt és hogy missed ab. történt. Ennyi hetesen lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Mikor először voltam nála akkor valami 3 hetes lehettem és ő azt mondta hogy kb 5 vagyok így most mikor mentem azt mondtam hogy 7 hetes körül lehetek de miután közölte ezt a szörnyű hírt itthon mikor újra gondolkozni kezdtem a menzeszm utolsó napjától még csak 5 hét és 5 napos voltam akkor. A petezsákom 14mm az embrió csomó pedig 2,4mm. A hír után másnapra megszűntek a tünetek és elmentem a klinikára ahol azt mondták hogy a műtétig még várjak 1 hetet mert a tankönyv szerint csak 6 héttől kezd el verni a pici szíve. De annyira meg vagyok ijedve és már a tüneteket sem érzem amit eddig és néha egy egy csepp barna folyásom is van a héten 3.ra fogok ultrahangra menni különböző orvosokhoz. Nővérem azt mondta hogy van sok ismerőse akinek a baba szíve a 8. Héttől kezdett verni vagy akkor lehetett már érzékelni és volt aki csak 3 honaposan vagy 11 hetesen vette észre hogy terhes sőt noveremnek a terhessege alatt 3 hónapos koráig megjött rendesen. Valaki járt hasonlóképpen? Vagy ilyenkor mire kell gondolnom? Nagyon ki vagyok készülve:(((
aug. 15. 05:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján mindegy, hogy mikor volt a mensije, vagy hanyadik héten van. 2 hét alatt semmit nem fejlődött a terhessége, itt semmi remény nincs. Szomorú, de ez van.

Kedves kérdező, mielőbbi testi lelki felépülést kívánok.

aug. 15. 07:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, jól értem , hogy két hét alatt semmit nem nőtt az embrió? Nagyon sajnálom de ilyen esetben tök mindegy ki mit számol, ebből nem lesz baba. Nem értem, hogy hogy jön ide aki hónapokig nem veszi észre , hogy terhes. Sajnálom. Nekem is volt vetélésem. Nem akarlak megbántani, de ha túl vagy rajta nézzél utána kicsit a dolgoknak, mert elég fogalmatlannak tűnsz.
aug. 15. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha két hete volt petezsák, az legalább 5 hetes terhesség volt. 3 hetes terhesség - valós időben nincs, akkor még csak beágyazódás van.
aug. 15. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!