Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorsav, nyelőcső-égés...

Gyomorsav, nyelőcső-égés ellen kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Tehát ami használt is, nem csak szedegette.

Mert Rennie-t, Gaviscont én is szedtem az elmúlt időszakban, de kb fél óra a hatás, és kezdődik elölről.

Szódabikarbónát szoktam még, de az se túl tartós.

Már megőrülök sokszor a tünetektől :S

aug. 12. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem a tej+keksz szart sem ért, az sem, ha kb szinte ülve aludtam. Salvus vizet képtelen voltam meginni, még most is rosszul vagyok tőle, ha csak az ízére gondolok. A rágótablettáktól szintén kifordul a gyomrom és max tűzoltásra jó, 5 percig. Miért baj a gyógyszer?
aug. 13. 06:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Mikor erre próbáltam egyik reggel a tejet, sugárban jött ki, pedig nemigen hánytam a mostani terhességemnél.

Keksz sem ér semmit sajnos.

aug. 13. 07:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen beszél az, akinek bejött, kedves 10.

Én hiába ettem ittam bármit, álló helyzetben is savat hánytam, olyan szinten sok volt.

Ha nem éled át, nem tudhatod. Úgyhogy de, van amikor a gyógyszer a megoldás.

Ez ilyen anyám féle hozzáállás... Neki sosem fájt a menstruáció. Nekem minden hónapban ájulásig görcsökkel járt. Minden hónapban megkaptam, hogy ez nem fájhat, mert neki sem fáj...

aug. 13. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Jajaja... fejfájásra se vegyél be soha semmit tizes, mert dédnagyanyáinknak sem volt erre lehetősége. :)
aug. 13. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Amennyire irtoztak a salvusviztol, igy a vege fele nalam is az valt be. Se a rennie, se a gaviscon. A salvusviz hidegen behutve elviselheto, szobahomersekleten okadek izu.😀 Viszont tenyleg hatasos.
aug. 13. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!