Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy megőrülök,...

Normális, hogy megőrülök, annyira akarok gyereket? (19/L)

Figyelt kérdés

A barátom mind a ketten babázni akarunk. A fejünkben értjük, hogy ez nem normális, de mégis akarjuk.

Nem fogunk egyet bevállalni, nyugi 🙃🙃

De hirtelen, felkeltünk, és azt éreztük, hogy nekünk gyerek kell.

Nem értem, ennek mi az oka.

aug. 12. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Mert valószínűleg fogalmad sincs arról, hogy a "babázás" mivel jár.
aug. 12. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
9%
1# mivel? Nekem azóta csodálatos az életem, hogy gyerekem van. :) mondjuk én "csak" 25 évesen szültem, de szültem volna korábban is, ha megvan a megfelelő társ. Ezzel persze nem arra biztatom a kérdezőt, hogy 19 évesen vállalja be, azért nyilván előbb szerezzen munkatapasztalatot, de én megértem az érzéseit. Korán érő típus voltam, nagyon hamar vágytam az anyává válásra én is, szóval normális. Ösztön.
aug. 12. 13:09
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Ne orulj meg. Majd 10 ev mulva. Addig elj,utazz,pihenj, bulizz. Utana ennek vege. Orok felelosseg de min.20 ev. Es ha beteg gyerek szuletik? Aspereger,autizmus,adhd, nem szurheto. Rengeteg a problemas gyerek. Raersz meg...
aug. 12. 13:09
 4/17 A kérdező kommentje:

Mi ezt mind értjük.

Egyikünk sem érti, hogy ez honnan jött nekünk.

Redditen ezt baby rabies-nek hívjàk, ès nőknél ovuláció alatt jön elő.

De egy 20 éves srácnak miért?

Mit lehet vele kezdeni?

aug. 12. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

Mert szeretitek egymást, úgy érzitek ez a következő lépcsőfok a kapcsolatotokban és elképzelitek az idilli, boldog családot gyerekkel.

A valóság sajnos nem olyan szép mint a reklámokban. Rengeteg lemondással jár egy gyerek, én örülök hogy nem vállaltam hamarabb.

aug. 12. 13:13
 6/17 babyboom567 ***** válasza:
91%
Menjetek el ÖNKÉNTES alapon segíteni más anyukáknak,(hozzánk is jöhetnétek),és rá fogtok jönni miért nem kell 19-20 évesen gyerek.Illetve nem elrettentő, de más hibájából sok pozitív dolgot megtanulhattok a gyerek előtt.
aug. 12. 13:23
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Biztos normális, de fogalmam sincs milyen lehet. A mai napig megőrülök a gyerekektől és nem értük, pedig lassan a 30-as éveim közepére érek.
aug. 12. 13:24
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

#2 akkor a szerencsések közé tartozol! Én is 25 évesen szültem, sokszor gondolkoztam az öngyilkosságon vagy hogy jó messzire elhagyom őket annyira borzalmasan bánom az egészet! Az egész életemet elbsztam ezzel!

Kérdező, majd lenyugszol.

aug. 12. 13:26
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 8-as!

Tudom, hogy nem ez az eszmecsere lényege, de azt ugye tudod, hogy az Asperger-szindróma is autizmus spektrumzavar? Egyébként pedig az autizmusnál és az ADHD-nál vannak sokkal gázabb dolgok, betegségek.

(Az autizmus sem betegség a szó klasszikus értelmében, inkább fejlődési zavar, fogyatékosság.)

aug. 12. 13:46
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is volt ilyen. Gondolom valami fajfenntartasi ösztön lehet. 36 évesen lettem anya és biztos, hogy tizenévesen, sőt huszonevesenz teljesen kikészültem volna attól, hogy nem mehetek ahova akarok, vagyis mehetek egy bőgő csecsemővel, akivel állandóan foglalkozni kell.
aug. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!