Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elsősorban cuki, szeretette...

1112 kérdése:

Az elsősorban cuki, szeretetteljes, vagy vicces, amikor pl lefeküdtél aludni, és érzed, hogy megmozdul a hasadban a gyerek?

Figyelt kérdés
Az elsősorban cuki, szeretetteljes, vagy vicces, amikor pl lefeküdtél aludni, és érzed, hogy megmozdul a hasadban a gyerek? vagy pl kissé kellemetlen is lehet időnként, hogy "ehh, fáradt vagyok.", (miközben cuki) és néha ez az érzés ("ehh, fáradt vagyok.") kerül előtérbe? Vagy ez sok körülménytől függ, vagy ez mindig más? Kinek melyik érzés lehetett a többségében jellemző? [ leginkább előtérben.] Melyik megélés?

2024. aug. 11. 00:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
37 hetes vagyok. Lélekben megnyugtató, mert tudom, hogy minden oké, de fizikailag inkább fájdalmas és zavaró, hogy nem tudok pihenni. Ha nem akarok kimondottan aludni is fájnak már a nagyobb mozgások, amiben semmi vicceset meg cukit nem látok.
2024. aug. 11. 08:29
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon szeretem mikor mocorog de terhességi inszomniám van, és mire ma hajnali 2 körül végre találtam egy olyan pózt ahol nagyjából el tudtam volna aludni a babám úgy döntött heves nyújtózkodásba kezd és perceken át tolta bele magát a húgyhólyagomba, végül feladtam az alvást és inkább pisiltem😅 Szóval ez azért eléggé kellemetlen volt, meg nyilván frusztráló, de sokkal rosszabb mikor nem mozdul meg és azon aggódom, hogy vajon jól van-e.
2024. aug. 11. 09:22
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
Inkább: ne már! Nyugalmat akarok!
2024. aug. 11. 10:07
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megnyugtató, hogy így tudom, hogy megvan, jól van ott benn. 27 hetes vagyok, annyira még nem zavar, hogy ne tudjak tőle aludni, ha nagyon akarok.
2024. aug. 11. 10:30
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Engem egyáltalán nem zavart az alvasban a legvégén sem, pedig brutál erőteljes mozgasai voltak, de nem csoda, mert nagyon nagy újszülött volt. De nekem az egész terhességem csodás volt, sosem értettem, hogy lehet fájdalmas a magzatmozgas, ezt mire írják. :) nekem jó érzés volt testileg és lelkileg is érezni a gyerekem. Valahogy szimbiózisban éltünk együtt végig. 10 hónapos lesz, azóta is nagy a szerelem 😍😍
2024. aug. 11. 11:02
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

#15! Szó szerint, mintha én írtam volna. Nem elöl fekvő véletlenül a lepényed? Elképedve olvastam ezeket a válaszokat és csak arra tudok gondolni, hogy másoknak lehet, azért rossz, mert hátul fekvővel jobban érzik.

Imádom, amikor mocorog, olyankor másra nem is tudok figyelni. Már erősen a finisben vagyok, így amikor lefekszem és ő ébren van, tök látványosan hullámzik. Olyankor oda teszem a kezem és megbeszéljük az élet nagy dolgait, aztán egyszercsak elalszunk. Nálunk is ez a szimbiózis van. Ki is vagyok borulva, mert indítani akarnak, miközben mi erre még nem készültünk fel, hogy szétszedjenek minket. Majd ő azt tudja!

2024. aug. 11. 11:26
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
16# nem emlékszem már, hol feküdt a lepenyem, majdnem egy év eltelt 😄 én ezeket az orvosi dolgokat nem jegyeztem meg :D amúgy engem is indítottak, ha kell, akkor kell. Nem véletlen erőltetik ezt mostanában szerintem, mert ugye nem jó tulhordani sem, tudják azt az orvosok. Igen, sokszor császár lesz belőle, nekem is az lett. Szr volt, igen. De a szülés nem leányálom sajnos. Mármint nem rád ijeszteni akarok, hamar tulleszel rajta úgyis, és utána nagyon-nagyon jó lesz :) csak ezzel azt akartam mondani, hogy sodrodj, bízz az orvosokban, és ne akard megtervezni, mi legyen. Az az 1-2 nap, ami a szülés, akar sima, akar császár, jó úgyse lesz, de nem is a szülés oromeert vállalunk gyereket. :D nem értek egyet ezzel a "majd ő azt tudja" dologgal, mert nekem pl magától biztos nem született volna meg, és rengeteg ilyen eset van. :) na mindegy, nem okoskodok. Minden jót, sok erőt, egészséget, boldogságot! ☺️
2024. aug. 11. 12:02
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerettem amikor mocorgott és soha nem ébredtem fel rá, talán éjjel ő is aludt. A cukit tudom ertelmezni, mert egy nagyon kicsi baba rugdos bent. Viccesnek nem talaltam ezt a dolgot, szeretetteljesnek igen.
2024. aug. 11. 12:03
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

#17! Nem hordom túl, 39 hetesen akarják indítani, protokoll miatt, de valójában kényelemből. Nincs jelenleg olyan ok, ami miatt ki kéne venni, ezt ők se állítják. Ha lenne, én se ellenkeznék.

"Magától biztos nem született volna meg". Persze, de annak valami oka van, amin segíteni kell. Alapból minden úgy van összerakva, hogy a szülés meg tudjon indulni magától a megfelelő időben.

De ha valami "hiba" csúszik a gépezetbe, persze, avatkozzanak be, de a saját kényelmük miatt ne.

Köszönöm a jókívánságokat, neked is további jó babázást!

2024. aug. 11. 13:04
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
Egy hónapos a lányom, a fiam 3,5 éves. Mindkét alkalommal “naeztmosthagyodabba” érzés volt, mert csak akkor feküdtem, ha nagyon kellett és tényleg iszonyú fáradt voltam.
2024. aug. 11. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!