Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elsősorban cuki, szeretette...

Az elsősorban cuki, szeretetteljes, vagy vicces, amikor pl lefeküdtél aludni, és érzed, hogy megmozdul a hasadban a gyerek?

Figyelt kérdés
Az elsősorban cuki, szeretetteljes, vagy vicces, amikor pl lefeküdtél aludni, és érzed, hogy megmozdul a hasadban a gyerek? vagy pl kissé kellemetlen is lehet időnként, hogy "ehh, fáradt vagyok.", (miközben cuki) és néha ez az érzés ("ehh, fáradt vagyok.") kerül előtérbe? Vagy ez sok körülménytől függ, vagy ez mindig más? Kinek melyik érzés lehetett a többségében jellemző? [ leginkább előtérben.] Melyik megélés?

aug. 11. 00:07
A kérdező szavazást indított:
cuki
szeretetteljes
vicces
"ehh, fáradt vagyok."
egyéb
Nem akarok jelölni, csak turistáskodok a kérdésnél :) (pl. aki véletlenül rányomott valamire, erre módosíthatja)
42 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Amikor még nem szülsz, még odébb van a szülés, csak aludnál. Igazából arra gondoltam. :)

De végülis a szülés pillanatáról is írhattok, hogy akkor milyen érzések voltak bennetek, csak azt kérlek, jelezzétek külön. :)

aug. 11. 00:11
 2/29 anonim ***** válasza:
64%

Idegeaito. Mert akkor farast vagyok es aludni akarok.

Ficankoljon napkozben.

aug. 11. 00:54
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Nekem mindig cuki és szeretetteljes. Sose zavarna, hogy mocorog, pedig szinte mindig fáradt vagyok.
aug. 11. 01:40
 4/29 anonim ***** válasza:
84%

Miért lenne vicces egy mocorgó magzat? Ez teljesen értelmezhetetlen számomra.

De még a cuki is csak nehézkesen. A magzatmozgás nem cuki. A magzatmozgás lehet megnyugtató (hogy él), örömteli, fájdalmas, kellemetlen, furcsa, na de vicces és cuki???

Szerintem a lefekvéshez készülődő anya magzatának rugdosása kb. olyan, mint a már megszületett baba forgolódása együttalvás esetén. Örülök, hogy itt van velem, de azt mormolom neki, hogy most inkább aludjunk, kicsim.

aug. 11. 04:38
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem vicces es nem is cuki. En ugy a 18. het korul erzem, legalabbis onnan emlekszem, hogy fel tudtam ismerni: na ez az az erzes. Akkor meg furcsa volt nezni, hogy mozog a hasam, es furcsa erzes volt belul.

Most vagyok 39 hetes, es se nem vicces, se nem cuki. Par hete mar inkabb fajdalmas, egyaltalan nem kellemes erzes. Napkozben sem jobb, de ejszaka aludni szeretnek, es nem jo erzes, ahogy a bordamba feszkeli magat, vagy eppen a hugyholyagomat rugdossa, mikor mit.

Nem veletlen vagyok ebren most sem.😅

aug. 11. 04:55
 6/29 anonim ***** válasza:
77%

Ja , vicces meg cuki, amikor végre lefeküdtem aludni, a fiam meg elkezdett rugdosni teljesen alul, hogy azt hittem kirúgja a nunimat

Vagy amikor konkrétan elkezdett olyan érzés lenni, mintha konkrétan kaparna ott lent belülről

Nem, ez nem cuki volt, inkább rossz érzés.

Napközben más, akkor élveztem a mozgásokat.

De amikor már alvás előtt kezdte el, akkor az nem volt kellemes.

aug. 11. 06:29
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a nyomozós kérdező jött vissza?
aug. 11. 07:19
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
7, dehogynem.
aug. 11. 07:22
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Egyik se. Furcsa.
aug. 11. 08:10
 10/29 anonim ***** válasza:
75%
Engem minden napszakban, minden alkalommal idegesített, sosem volt számomra jó érzés. Mondjuk úgy, én valóban terhesnek éreztem a teljes terhessegem. Félre értés ne essék, tervezett gyerek volt és szeretem, de konkrétan utáltam terhesnek lenni
aug. 11. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!