Az elsősorban cuki, szeretetteljes, vagy vicces, amikor pl lefeküdtél aludni, és érzed, hogy megmozdul a hasadban a gyerek?
Amikor még nem szülsz, még odébb van a szülés, csak aludnál. Igazából arra gondoltam. :)
De végülis a szülés pillanatáról is írhattok, hogy akkor milyen érzések voltak bennetek, csak azt kérlek, jelezzétek külön. :)
Idegeaito. Mert akkor farast vagyok es aludni akarok.
Ficankoljon napkozben.
Miért lenne vicces egy mocorgó magzat? Ez teljesen értelmezhetetlen számomra.
De még a cuki is csak nehézkesen. A magzatmozgás nem cuki. A magzatmozgás lehet megnyugtató (hogy él), örömteli, fájdalmas, kellemetlen, furcsa, na de vicces és cuki???
Szerintem a lefekvéshez készülődő anya magzatának rugdosása kb. olyan, mint a már megszületett baba forgolódása együttalvás esetén. Örülök, hogy itt van velem, de azt mormolom neki, hogy most inkább aludjunk, kicsim.
Nem vicces es nem is cuki. En ugy a 18. het korul erzem, legalabbis onnan emlekszem, hogy fel tudtam ismerni: na ez az az erzes. Akkor meg furcsa volt nezni, hogy mozog a hasam, es furcsa erzes volt belul.
Most vagyok 39 hetes, es se nem vicces, se nem cuki. Par hete mar inkabb fajdalmas, egyaltalan nem kellemes erzes. Napkozben sem jobb, de ejszaka aludni szeretnek, es nem jo erzes, ahogy a bordamba feszkeli magat, vagy eppen a hugyholyagomat rugdossa, mikor mit.
Nem veletlen vagyok ebren most sem.😅
Ja , vicces meg cuki, amikor végre lefeküdtem aludni, a fiam meg elkezdett rugdosni teljesen alul, hogy azt hittem kirúgja a nunimat
Vagy amikor konkrétan elkezdett olyan érzés lenni, mintha konkrétan kaparna ott lent belülről
Nem, ez nem cuki volt, inkább rossz érzés.
Napközben más, akkor élveztem a mozgásokat.
De amikor már alvás előtt kezdte el, akkor az nem volt kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!