Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éles fájdalom előrehajoláskor?

Éles fájdalom előrehajoláskor?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, az imént ülő helyzetből lehajoltam valamiért ami leesett a földre, és egy nagy, éles, nyilaló fájdalmat éreztem a méhemben. Nem lehet ebből baj, ugye? Mellsőfali a lepény, azért aggódom egy kicsit, hogy az is pont elöl van, stb. Ilyen remélhetőleg marhaságok. Volt nektek ilyesmi?
aug. 10. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz gond, ne aggódj. Nekem olyan volt, szintén tizenvalahány hetesen, hogy hanyatt feküdtem és nagyon erősen köhögtem egyet, amitől egy elég erős szúrást éreztem méhemben, még utána is fájt 1-2 percig, mégse lett semmi gond.
aug. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!