Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5d ultrahang 15-16hetessen?

5d ultrahang 15-16hetessen?

Figyelt kérdés

Van akinek 15-16hét körül 5D ultrahangnál kiderült a baba neme?

Olvastam már hogy akár a 12hetes genetikain is megmondják de nálunk nem mondanak ilyenkor még semmit mert "nem tudják biztosra" elmondásuk alapján.

Illetve azzal tisztában vagyok hogy még nem lesz kimondott baba formálya leginkább a neme az ami érdekelne 😊

aug. 5. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

LátszódHAT, de nem 100%.

Amit mondani tudok:

A 12 hetes UH-n ha fiú, és jól fekszik (értsd: láthatóan), azt megmondják egyértelműen.

Viszont ha kislánynak vélik idejekorán, az sosem 100%, mert mindig benne van a pakliban, hogy takarja.

Ha szerencséd van, látják az 5D-n, de nem biztos.

(4. babát várom.

Nem tudom, hány hetesen voltunk 4D-n az elsővel, de semmit sem lehetett látni, és ez a végéig így maradt. Lány.

A másodiknál 24 hetesen, ott már megmondták fixre, hogy lány.

Harmadiknál 14 hetesen valószínűleg lány, de ne vegyem 100%-ra. 20 hetes genetikain megerősítették. Lány.

Most a negyediknél gyanús volt, mikor a 12 hetes UH-n kérdezték, akarom-e tudni. Visszakérdeztem, csak nem látni már?

Mondta, hogy egyébként nem kérdezné... Fiú lesz.)

aug. 5. 14:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nub theoryval elvileg könnyen eldönthető a baba neme már a 12. Hetin is.
aug. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!