Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél hány hetesen derült ki...

Kinél hány hetesen derült ki a baba neme?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg 15 hetes terhes vagyok és körmöt rágva várom már a következő ultrahangi vizsgálatot(18.), remélve ,hogy addigra már látni lehet a babám nemét🥰

Kíváncsi vagyok, nektek mikor látták először, és mennyire volt biztos, amit elsőnek mondtak😊

aug. 3. 12:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
13+5-nél UH-n villantott, majd két héttel később a Trisomy teszt is megerősítette :)
aug. 3. 13:03
 2/25 anonim ***** válasza:
56%

12-13 hetesen voltam genetikain mindkettővel. Elsőnél megmondta a doki, hogy szerintem fiú, következő héten nifty megerősítette. Másodiknál kértük ne mondja el, csak írja le, barátaink akarnak gender revealt tartani nekünk. Így leírta egy papírra. Jövő héten lesz a nifty eredménye az meg is erősíti utána meg a buli.

De amúgy elsőnél annyit olvastam a "nub theory"-ról hogy 90%ban biztos vagyok mi lesz a 2.

Ugye 12-13 hetesen a fiúknak és a lányoknak is látható egy kis pöcök a lába között. Ha felfelé áll a gerinchez képest (vagy nagyobb a szög mint 30 fok) akkor fiú, ha egyenesen a gerinches képest vagy 30 fok alatt akkor lány. Ha van olyan képed róla, vagy meg van a videó küld el és szívesen ránézek :D

aug. 3. 13:12
 3/25 anonim ***** válasza:
60%

Nekünk a 12. heti genetikain már megmondták. Nem tipp volt, egy laikus számára is egyértelmű volt a látvány.

A Prena eredménye csak hetekkel később jött meg, de természetesen megerősítette, hogy kisiú.

aug. 3. 13:23
 4/25 anonim ***** válasza:
72%
Az első genetikain egyértelműen kislányt mondtak, majd pár nappal később a Prena is megerősítette. :) Egyébként a nub theory is bejött nálunk.
aug. 3. 13:30
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
12 hetes genetikain elég biztosra mondta az orvos, hogy fiú, és így is lett.
aug. 3. 13:31
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
14 hetesen mondták hogy fiú. Az is lett.
aug. 3. 14:01
 7/25 anonim ***** válasza:
63%
A 12. heti genetikai uh-n 99%ra mondta az orvos, hogy fiú. 3 nappal később egy másik orvos (akihez egyébként járok terhesgondozásra) is nézte, ő "talán kislány"-t mondott, de mondta hogy csak tipp. Egy hét múlva megkaptuk a nifty eredményét, az első orvosnak volt igaza. Kisfiú. A 20 héten már egyértelműen látta a saját dokim is.
aug. 3. 14:07
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Prena miatt 12. héten derült ki, de mindkét gyerek utána uh-kon olyan egyértelműen mutogatta az alfelét, hogy laikusként se volt kérdés, hogy mit látok.
aug. 3. 14:26
 9/25 anonim ***** válasza:
42%

16. és 17.héten voltunk magánba, a helyi kórházba 12hetesen nem mondanak semmit a nemére vonatkozóan, mondván nem 100%.

16.hetesen teljesen egyértelmű volt, én laikus nem hozzáértő szemmel is láttam, hogy fiú. (A második is fiú)

aug. 3. 14:33
 10/25 anonim ***** válasza:
42%

19 illetve 16 hetesen feküdtek úgy, hogy biztosra mondta orvos.

3. baba 14 hetesen, mert prenát csináltattunk a genetikai uh után.

aug. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!