Kinél hány hetesen derült ki a baba neme?
Sziasztok.
Jelenleg 15 hetes terhes vagyok és körmöt rágva várom már a következő ultrahangi vizsgálatot(18.), remélve ,hogy addigra már látni lehet a babám nemét🥰
Kíváncsi vagyok, nektek mikor látták először, és mennyire volt biztos, amit elsőnek mondtak😊
12-13 hetesen voltam genetikain mindkettővel. Elsőnél megmondta a doki, hogy szerintem fiú, következő héten nifty megerősítette. Másodiknál kértük ne mondja el, csak írja le, barátaink akarnak gender revealt tartani nekünk. Így leírta egy papírra. Jövő héten lesz a nifty eredménye az meg is erősíti utána meg a buli.
De amúgy elsőnél annyit olvastam a "nub theory"-ról hogy 90%ban biztos vagyok mi lesz a 2.
Ugye 12-13 hetesen a fiúknak és a lányoknak is látható egy kis pöcök a lába között. Ha felfelé áll a gerinchez képest (vagy nagyobb a szög mint 30 fok) akkor fiú, ha egyenesen a gerinches képest vagy 30 fok alatt akkor lány. Ha van olyan képed róla, vagy meg van a videó küld el és szívesen ránézek :D
Nekünk a 12. heti genetikain már megmondták. Nem tipp volt, egy laikus számára is egyértelmű volt a látvány.
A Prena eredménye csak hetekkel később jött meg, de természetesen megerősítette, hogy kisiú.
16. és 17.héten voltunk magánba, a helyi kórházba 12hetesen nem mondanak semmit a nemére vonatkozóan, mondván nem 100%.
16.hetesen teljesen egyértelmű volt, én laikus nem hozzáértő szemmel is láttam, hogy fiú. (A második is fiú)
19 illetve 16 hetesen feküdtek úgy, hogy biztosra mondta orvos.
3. baba 14 hetesen, mert prenát csináltattunk a genetikai uh után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!