Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél hány hetesen derült ki...

Kinél hány hetesen derült ki a baba neme?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg 15 hetes terhes vagyok és körmöt rágva várom már a következő ultrahangi vizsgálatot(18.), remélve ,hogy addigra már látni lehet a babám nemét🥰

Kíváncsi vagyok, nektek mikor látták először, és mennyire volt biztos, amit elsőnek mondtak😊

aug. 3. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12 hetesen már 95%ra "tippelték", hogy fiú, mind a 2 terhességem alatt. Az elsőnél 16 hetesen mondták biztosra, a második nagyon takargatta magát, őt huszon valahány hetesen mondták ki biztosra. Fiúk is lettek.
aug. 3. 15:37
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
14. hetesen. Kitolta a popóját, még én is láttam, hogy lány :D
aug. 3. 16:40
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Nekem 13 hetesen nem volt hajlandó tippet írni papírra a doki, de nem is tudott volna, mert mire odaért, szorosan összezárta a lábát és elfordulva elaludt.

14 hetesen már kiderült a NIPT tesztből, de én csak 1 héttel később tudtam meg a gender reveal partimon.

A 20 hetesen megkérdeztem a dokit, mert akkor már bizonyítékot is akartam.😂 Rögtön rávágta, hogy fiú és egy perc múlva már számomra is egyértelmű volt, pedig én azt se szoktam látni, melyik a gyerek eleje és vége.

aug. 3. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
20 hetesen mondta a doki, hogy kislany, aztan egy hettel kesobb a genetikus is megerositette.
aug. 3. 18:12
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
10 hetesen 80%ra fiút mondott a dokim, az is lett.
aug. 3. 18:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

25 hetesen babamozin

Még az utolsó uh-n se tudták megmondani H fiú vagy lány úgy volt fordulva.

aug. 3. 19:30
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Egyébként babamozin kislányt mondtak és az is lett.🩷

16-os voltam.

aug. 3. 19:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
40 het utan mikor megszulettek 🤣
aug. 3. 19:42
 19/25 flora08 ***** válasza:
100%
A 12. heti ultrahangon nem mondta az orvos, én pedig nem kérdeztem, mert azt gondoltam, ilyenkor még tuti csak tippelne. De ha rákérdeztem volna, lehet megmondja, ez már nem derül ki, hogy akkor látta-e. 13 hetesen csináltattam a Prenát, abból kiderült, hogy kisfiú lesz. 16 hetesen mentem ismét ultrahangra, akkor már egyértelműen látszott is.
aug. 3. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:
27%

Első terhesség: 12 hetes uh-n megmondták, hogy fiú

Második terhesség: 16 hetes terhes voltam, amikor megmondták, hogy lány

Harmadik terhesség: Nipt tesztből derült ki, hogy fiú

aug. 3. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!