Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kövér kismamáknak mikor...

A kövér kismamáknak mikor szokott elindulni a gyarapodás?

Figyelt kérdés
Amennyire tudom 20kg felesleg mellett normális hogy még 17hetesen nem indult el kifejezetten, de gondolom eljön az a pillanat amikor hiába a kiegyensúlyozott diéta, elkezd gyarapodni a súlyom

aug. 3. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

170cm 75 kg-mal kezdtem a terhességet.

20. hétig fogytam diéta nélkül. Szóval ettem,ami jólesett.

20. héttől 8kg-t híztam szülésig szintén diéta nélkül.

aug. 3. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

164cm vagyok es 95kg kezdtem

40ik heten is 95kg voltam.

Mind a harom terhessegemnel ez volt. Egyszer sem hiztam egy dekat sem. Leette a gyerek rolam a kilokat.😁 Nem hanytam nem voltam rosszul semmi klasszikus terhessegi tunetem nem volt.

aug. 3. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Én kb 20 kg túlsúllyal estem teherbe, az első trimeszterben fogytam egy keveset (hánytam is illetve nem sokat ettem), és csak nem rég a 23. hét környékén léptem túl a kezdő súlyomat, most a 26. hétben vagyok kb 2-3 kg plusszal.
aug. 3. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
173 cm és 81 kg voltam. Kb. 20 hétig mentem fel 90 kgra, a vége volt kemény. 100 kg +, utána nyáron 63 kg 😁
aug. 3. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is túlsúlyos voltam, viszont mindkét terhességem alatt csak 8 kiló jött fel, ami szülés után instant le is ment. Első trimeszterben nem híztam egyáltalán. Úgy a második kb felétől indult el.
aug. 4. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
4 vagyok, nem tudom miért kellett lepontozni. Nem lehet meghízni és lefogyni? 🤷🏻‍♀️ Azóta megint meghíztam, mert megint szednem kell a hormonokat, kistesót szeretnénk.
aug. 4. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Első terhességem 165/79-el kezdtem. 22.hétig jött rám 6 kg, utána a végéig még 6, 91 kg-mal mentem szülni.

A többinél már nem volt rajtam ennyi túlsúly.

Másodikat 165/69-el kezdtem, 24.hétig híztam 77-re, utána még 6 kg, 83 lett a vége.

Harmadiknál 165/65-ről indultam, 22 hetesen 74 kg, vége 79 lett.

Negyediket várom, szintén 165/65-tel kezdtem, 22 hetes vagyok, szintén 74 kg.

aug. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!