Anyukák! Mennyi volt a kezdő súlyotok a teherbeeséskor, és mennyit szedtetek fel a végére?
Magasságot is írjatok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy a gyarapodás mennyisége függ e a kezdő testtömegindexttől.
Én 19 hetes vagyok és még nem hogy híztam volna, hanem kevesebb is vagyok (170cm 47.6kg) És ijesztő, remélem nincs gond..
164cm vagyok.
50kiloról indultam.
74 kgmal mentem szülni.
Haza engedés napján 58 kg voltam.
a lányokkal én is fogytam az első három hónapban. 58 kg-mal kezdtem, szülésig összesen 16 kg jött fel. ikrek egyébként és második terhesség.
első terhességnél is 58 kg-mal kezdtem, 72-vel mentem szülni.
szedsz vitaminokat? nekem a nővérke ezt tanácsolta mikor aggódtam a fogyás miatt. de nálam nem volt meglepő hogy lement egy pár kiló, mert egyáltalán nem volt étvágyam egész idő alatt. a harmadik hó után kicsit javult, de akkor keveset ettem
58 kg voltam terhesség előtt,73 a szüléskor.
Nem sok ment le, igaz, nem is nagyon vizesedtem.
Szoptatás alatt fogytam még, kb 60. Kg-ra,de ennek már 6 éve... azóta sajnos pár kilót újra visszahíztam.
Ja,166 cm vagyok.
Köszönöm a válaszokat mindnekinek!
Igen szedek vitamint -> femibiont, ezenkívül ásványi anyagokból pótlom a magnéziumot és a kalciumot is. De nekem sincs valami nagy étvágyam.. Na mindegy, azt mondják, hogy majd beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!