Hogyan kell számolni a bablevest cukordiétánál? Kezdő vagyok.
Azt írják,hogy 100g 9 gr szenhidrátot tartalmaz.Akkor ha eszek 250grnyi levest,akkor az 23gr gyors szenhidrat igaz?
még utána egyek egy kis sültcsirkét meg egy kis salatát,vagy savanyú uborkát?de a csirkében,meg a saliban alig van szénhidrát...hogy jön ki a 25 gr lassú?
Hol írják, ki írja???
Mindig nyers összetevőnként kell kiszámolni az egyes ételek kcal, szénhidrát, fehérje... tartalmát!
A kész levesnek csak becsülni lehet és csak nagyon durván, főleg ha nem te készítetted! Honnan tudod pl., hogy hány lapát cukrot rakott bele?
a bablevesbe?
én készítem,de még sehol nem hallottam,h cukrot raktak vna bele
Rengeteg helyen tesznek. A fejtett bablevesbe is, a zöldbabba meg főleg.
De egyébként leírtam: nyersen leméred, összeadod, megfőzöd, megint leméred (mert főzéssel változik a súly), osztasz, szorzol és megvan. Mindennél így kell.
Habarást teszel bele? Tejet számolni kell, tejfölt nem+liszt.
Én ennék egy kisebb tányérral, meg csirkét rizzsel (max 4 dkg nyersen a rizs), zöldséget meg amennyi jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!