Ma mindent savanyunak ereztem, a bablevest, a krumplipuret, a rantott sajtot, a paprika salatat, a sargabaracklet - mitol lehet ez? Meg sosem volt ilyen. Most pedig nem vagyok jol, faj a pocim.
Figyelt kérdés
23 hetes kismama2009. júl. 29. 20:15
1/4 anonim válasza:
A gyomrod,vagy a pocid?
Nekem a sóval volt így.Mindent sótlannak éreztem,a párom meg kiakadt egy kicsit,hogy mindent ehetetlenül elsóztam. :-)
39 h
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a gyomrom, a pocim faj, a baba alatt...kamillateazom...olyan, mintha elrontottam volna a hasam, de hat nincs hasmenesem, se nem hanyingerem...nem ertem.
2009. júl. 29. 20:27
3/4 anonim válasza:
Szia! Én még csak az első harmadban vagyok, de nekem már több ilyen napom volt :-( Van, amikor állandóan fémes ízt érzek, van amikor savanyút, bármit eszem is és van, hogy iszonyatosan rosszul leszek pl. a csokitól vagy a sós dolgoktól. De vannak napok, amikor egész kibírható, és szinte bármit ehetek. Nem tudom sajnos mitől van (talán ez is a hormonokon múlik :-) csak azért írtam, hogy lásd nem vagy egyedül :-)
4/4 A kérdező kommentje:
:-)
2009. júl. 30. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!