Lehet a poliptól megint?
Sziasztok pár hete mentem az ügyeletre vérzés miatt (akkor is nagyon gyengén volt) épphogy csak a WC papíron volt
De azért bementem kiderült, hogy méhszájpolipom van babnyi méretű bent tartottak pár napig a vérzés nem erősödött aztán elmúlt és mostanáig nem is volt ma reggel újból olyan vérzés volt megint épphogy a WC papíron mint akkor azt mondták ezzel terhesen nem tudnak mit csinálni
31hkm
Persze, lehet, de én bemennék megint mihamarabb, neked nem feladatod eldönteni, hogy mitől vérzel, és a vérzés nem normális terhesen.
Nekem a burokrepedés miatt volt vérzésem, szivárgott a magzatvíz, pedig abból semmit nem éreztem, csak véres folt volt a tisztaságin...
Igen lehet. Nekem mindhárom terhességem alatt volt. Az elsőnél kicsi, nem foglalkoztak vele. A másodiknál le is kellett szedni, mert /ez most undi lesz!/ nem hagyta záródni a méhszájat és olyan nagyra nőtt, hogy kilógott a vége a hübelyemből, fertőzésveszélyes volt. A harmadiknál megint "csak" kicsi volt.
Amikor leszedte a doki, akkor megszűnt a vérezgetés egy darabig és csak a vége felé kezdődött megint, amikor visszanőtt, a másik két terhesseg esetén viszont ha emeltem, ha nagy wc-ztem, ha tüsszentettem, köhögtem már véreztem is egy kicsit, vagy többet, de szerencsére amúgy semmi baj nem volt. Az elején én is mindig bementem, de kesőbb, ahogy a nyomás nőtt a mehszájnál, napi 10-15 alkalommal csak nem rohangálhattam dokihoz...
Neked azt tanácsolom, hogy ha vérzel menj be, inkább tartsanak túlaggódós anyukanak /én ezt kaptam meg párszor nem épp ilyen szép stílusban/ mint, hogy baj legyen. Ha már jobban belerázódsz, tehát rájössz, hogy mit csináltál és ettől bizony vérezgethesz, akkor majd ráérsz egy kicsit nem foglalkozni vele, de ha bármikor is úgy érzed, hogy ez most más, akkor azonnal doki. Azért vannak!
Azért ez nem ilyen egyszerű. Nem egyformák. Nekem babszemnyi volt a méhszájon. Azt mondták, így gyakorlatilag esélyem sincs teherbe esni, el kellett távolítani. A műtét előtti uh.-n vették észre, hogy a méhtestben is van egy. Utána teherbe estem, vetélés lett. Később megnézettem, hogy nincs-e újra. Kiderült, hogy van a méhtestben(az orvos szerint lehet, ott hagyták.) Újabb műtétre készültem, de pont előtte újra terhes lettem. Se terhesség előtt, se közben nem véreztem tőle soha. Terhesség elején volt vérzésem, de az hematóma miatt. 9 hetes korom óta viszont lekopogom, semmi, pedig azóta mar egy miómám is lett🙄 37hetes vagyok most.
Szóval lehet a poliptól, de lehet mástól is. Én minden új vérzésnél bementem, mert nem akartam, hogy csak legyintek, biztos csak a hematóma, közben meg más baj van. Ugye, attól, hogy van egy ismert probléma, nem azt jelenti, hogy más már nem lehet.
#6! Hát, igen. Engem is azzal riogattak, hogy elzárja az utat, fel se juthatnak a spermiumok. Mondom, akkor, hogy menstruálok?🙄 Csak befelé zárja el, kifelé nem? Jaj, hát lehet, csak nagyon minimális az esélye. Most a másodiknál, ami méhben volt, azt mondta a dokim, hogy a műtét 30-40százalékkal növeli a beágyazódás esélyét, mert nem tudják miért, de valamiért szinte mindig oda akarnak beágyazódni, ahova nem lehet a poliptól. Na, az én kis okosom erre rácáfolt. Szépen beköltözött a tetőtérbe, minden veszélyforrás fölé. Így a hematómám is alatta volt.😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!