Magán nőgyógyászaton normális ez?
6 hetesen várandósság megállapításon voltam a napokban, magánorvoshoz mentem. Megtörtént a vizsgálat, minden szuper szerencsére, ver a szíve, de nem hallgathattam meg, csak a pulzálást mutatta. Utána kiderült, hogy képe(ke)t sem tud adni sem most, sem a jövőben, erre itt nincs lehetőség, mert nincs nyomtató, de a monitorról lefotózhatom telefonnal..
Elég csalódott voltam, hogy sem szívhangot nem hallhattam, sem képet nem kaptam és a jövőben sem fogok.. ezért 25.000 Ft-ot fizettem. Máshol is jellemző ez vagy én fogtam ki csak..?

Mar nem oda jarok, termeszetesen. 7 honapos terhes voltam amikor ajanlotta valaki (költözes miatt váltottam), es 2-3 alkalom utan valt nyilvanvalova hogy itt konkretan mindig 2-3 oras varakozas van. 9 honapos terhesen meg már nem ugral az ember, amikor barmikor szülhet.

19: nem azt irtam, hogy egyaltalan nincs penzunk. De van jobb helye is a penzunknek, pl vettunk mar belole pelenkat, bababutort, ruhakat, orrszivot stb. Tehat mar mindene megvan a szuletendo babanknak, pont azert, mert felreraktunk. Annyit nem tudtunk mar felretenni, hogy maganorvoshoz jarhassak.
De a tema meg mindig az volt, hogy ha allamiban 600 forintba kerul nalunk a foto, akkor azoknak miert nem adnak/jar, akik sok penzt kifizetnek havonta. A kerdezonek rosszul esett, es joggal.

Valoban, nem fer bele havi szinten 30ezer erre, amikor van mas, amire el lehet kolteni. Inkabb nem mentem maganba, pont azert, hogy masra maradjon.
Probaljuk beosztani a penzt, ameddig keveset kapok a cegtol (tappenzre kellett sajnos jonnom) addig nem fert ez bele. Aztan a csedem mar sokkal tobb lesz, de mivel eddig sem szenvedett hianyt semmiben a kisbabam, hiszen megvettunk mindent, azutan plane nem fog.
Hidd el, en nem a hatodikat tolom ki magambol az omladozo putriba, tisztesseges, dolgozo emberek vagyunk a ferjemmel. Most egy kicsit osszebb kellett huzni a gatyamadzagot, de jobb anyagi helyzetben sem szeretnenk elereszteni a gyeplot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!