Normális ha nem érzem a babát? Lehet baj van?
Nagyon örülök, hogy minden rendben.
Viszont remélem akik össze vissza dumáltak neked, azokat elküldöd melegebb éghajlatra. Ilyen emberekre nincs szüksèged.
Szuper!Örülök, hogy minden rendben, mostmár élvezd a babavárást!
Nekem is most derült ki a második genetikain, hogy kislány🥰Minden jót Nektek!
4-es voltam
Fog majd mozogni ne aggódj! És a hasad is meg fog nőni. Nekem 18 hetesen alig látszódott a ruhán keresztül (persze én magamon bőven láttam már), de állandóan figyelgette mindenki, hogy na hogy alakul a pocak. Aztán nőtt egy nagyot hirtelen és 21 hetesen mentem a védőnőhöz és meg is jegyezte, hogy mekkorát nőtt már. Azért viszont "lecseszett" hogy miért nem figyelem a mozgásokat. Mondtam neki, hogy a 16. héten nagyon vártam már és a 18. héten meg már szinte elkeseredtem, hogy semmit sem érzek. A védőnő szerint a fura bélgörcs szerűségek /buborékok lehettek azok, csak még nem értettem hozzá és nem tudtam. De azokat tényleg nem lehetett mozgásnak azonosítani, semmi nem volt. Pont előtte voltam uh-n ahol mondták, hogy minden rendben és mocorog a pici csak még nem érzem. Így fel is adtam a stresszes figyelgetést.
Aztán még azon a héten elkezdtem érezni kisebb nehezen azonosítható lüktetéseket. Itt már sejtettem, hogy talán Ő lehet, de még nagyon enyhe volt. Azóta a 25. hétben járok és mintha kb lenyeltem volna egy dinnyét akkora a hasam, a babám meg egy kis akrobata egész nap ugrál, rugdos odabent. Kívülről is látni. Ne hallgass senkire, ha azt mondják, hogy minden rendben van, akkor úgy is van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!