Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha nem érzem a...

Normális ha nem érzem a babát? Lehet baj van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 hetes terhes vagyok de eddig még nem éreztem mozogni a babát és nem is látszik rajtam a terhesség, mindenkitől azt hallgatom hogy már éreznem kéne és hogy lehet nem fejlődik úgy ahogyan kell, ezért nem is látni rajtam. Kb két hete mensi szerű görcsöt éreztem a hasam aljába és be is keményedett, illetve ezzel együtt nyilaló fájdalom a csípőm oldalába. Lehet valami baj történt és azért nem is mozdul meg? Egy hét múlva megyek orvoshoz de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy lehet valami baj van. Volt másnak is ilyen? Normális ha még nem érzem és nem is látszik semmi?
2024. júl. 22. 15:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem három gyerekem van. A 20. hét előtt egyiket sem éreztem. Hízni alig híztam a terhességeim alatt. A másodiknál 52 kg-mal mentem szülni. El akartak küldeni, nem hitték el, hogy a kilencedik hónapban vagyok. A harmadiknál félidőben kevesebb kiló voltam, mint amivel teherbe estem. És van három egészséges, már felnőtt gyermekem.
2024. júl. 25. 18:40
 22/25 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt 😁 azt is megtudtuk kislány lesz. Mindenkinek köszönöm a nyugtató szavakat :)
2024. júl. 26. 12:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy minden rendben.

Viszont remélem akik össze vissza dumáltak neked, azokat elküldöd melegebb éghajlatra. Ilyen emberekre nincs szüksèged.

2024. júl. 26. 13:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Szuper!Örülök, hogy minden rendben, mostmár élvezd a babavárást!

Nekem is most derült ki a második genetikain, hogy kislány🥰Minden jót Nektek!

4-es voltam

2024. júl. 26. 15:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Fog majd mozogni ne aggódj! És a hasad is meg fog nőni. Nekem 18 hetesen alig látszódott a ruhán keresztül (persze én magamon bőven láttam már), de állandóan figyelgette mindenki, hogy na hogy alakul a pocak. Aztán nőtt egy nagyot hirtelen és 21 hetesen mentem a védőnőhöz és meg is jegyezte, hogy mekkorát nőtt már. Azért viszont "lecseszett" hogy miért nem figyelem a mozgásokat. Mondtam neki, hogy a 16. héten nagyon vártam már és a 18. héten meg már szinte elkeseredtem, hogy semmit sem érzek. A védőnő szerint a fura bélgörcs szerűségek /buborékok lehettek azok, csak még nem értettem hozzá és nem tudtam. De azokat tényleg nem lehetett mozgásnak azonosítani, semmi nem volt. Pont előtte voltam uh-n ahol mondták, hogy minden rendben és mocorog a pici csak még nem érzem. Így fel is adtam a stresszes figyelgetést.

Aztán még azon a héten elkezdtem érezni kisebb nehezen azonosítható lüktetéseket. Itt már sejtettem, hogy talán Ő lehet, de még nagyon enyhe volt. Azóta a 25. hétben járok és mintha kb lenyeltem volna egy dinnyét akkora a hasam, a babám meg egy kis akrobata egész nap ugrál, rugdos odabent. Kívülről is látni. Ne hallgass senkire, ha azt mondják, hogy minden rendben van, akkor úgy is van!!!

2024. júl. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!