Normális ha nem érzem a babát? Lehet baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 hetes terhes vagyok de eddig még nem éreztem mozogni a babát és nem is látszik rajtam a terhesség, mindenkitől azt hallgatom hogy már éreznem kéne és hogy lehet nem fejlődik úgy ahogyan kell, ezért nem is látni rajtam. Kb két hete mensi szerű görcsöt éreztem a hasam aljába és be is keményedett, illetve ezzel együtt nyilaló fájdalom a csípőm oldalába. Lehet valami baj történt és azért nem is mozdul meg? Egy hét múlva megyek orvoshoz de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy lehet valami baj van. Volt másnak is ilyen? Normális ha még nem érzem és nem is látszik semmi?júl. 22. 15:13
11/25 anonim válasza:
Ez a nyomasztas rettenetes, ebbe is bele akarnak szolni, hihetetlen.
20 hetes voltam, amikor meg tudtam mondani, hogy na ez biztos az, addig nem tudtam hova tenni, nem mertem 100%-ig ramondani. Es nem is latszott a hasam. Nem tudom, ez valami verseny, hogy nyer valaki valamit, akinek sokkal korabban latszodik a hasa, es erzi a magzatmozgast?
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így most picit meg nyugodtam :D első baba lesz egyébként ezért is parázok rá mindenre amiket mondanak plusz, hogy volt az a görcsölés a hasam alján az mégjobban rá tett mert a neten is csak olyanokat olvastam róla, hogy biztos azért volt mert elvesztettem a babát.
júl. 22. 20:59
13/25 anonim válasza:
21 hetes vagyok de mar 15 hetesen ereztem nagyon gyengen. 17-18 hetesen mar hatarozottan es ki is nyomja magat. Latszodni mar 15 hetesen kezdodott.. de nyilvanosan kb 18 hetes kornyeken amikor mar gratulaltak ugy hogy nem mondtam semmit :) mi vettunk egyebkent szivhang figyelot 6000 volt az emagon engem nyugtatott. Egyebkent attol.is fugg mennyire latszodik hogy hol tapad meg a lepeny.. egyebkent nekem is azt mondtak hogy keson kezdett el latszodni a baba. Bar en nem vagyok kover. Ha van felesleged akkor meg kesobb latszodik
14/25 A kérdező kommentje:
13-as. Van rajtam felesleg szerintem úgy 10kg plusz lehet tényleg csak azért nem látszik még, bár amióta teherbe estem 7 kgt fogytam, ez is aggaszt erre is azt mondják hogy nem normális hogy fogytam mert híznom kéne ilyenkor. Holnap megyek orvoshoz, nagyon izgulok hogy minden rendben lesz e a babával.
júl. 25. 13:24
15/25 anonim válasza:
Hat azt en se mondanam mar normalisan ha 7 kilot fogytal 18 het alatt.. oszinten remelem hogy minden rendben van veletek de keszulj fel a legrosszabbra. Nekem nem volt semmi kulonosebb problemam meg is rettegve mentem a 12 es a 18 heti uh ra.
17/25 A kérdező kommentje:
Utoljára 4 hete voltam, akkor sem volt minden rendben igazából vért találtak a vizeletben. De a doki megnyugtatott írt fel gyógyszert azt mondta annak használnia kell és akkor nem lehet baj. Fogyni azért fogytam mert a 14. Hétig bármit ettem vagy ittam folyamatosan hánytam és rosszul voltam nem is igazán tudtam enni. Mostmár eszek mindent rendesen de nem híztam vissza még semennyit sem.
júl. 25. 13:40
18/25 anonim válasza:
Hat ez majd holnap eldol hogy van e gond vagy sem. En is aggodnek a helyedbe..
19/25 A kérdező kommentje:
Holnap ha megtudom minden rendben van e akkor írok róla. Szorítsatok
júl. 25. 13:58
20/25 anonim válasza:
Elsőt 22 hetesen éreztem.
Másodikat 19.
Harmadikat 18., és most a negyediket is 18.
(20+4 vagyok most)
Elsőnél kövér voltam, és szélesen terült a hasam, később látszott.
A többi hamarabb, 12-13 hetesen.
Ne idegeskedj, elsőnél még belefér akár 3 hét is.
A látszat meg teljesen alkati kérdés + hogyan helyezkedik a méhlepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!