Kinek hogy indult be a szülés?
Elsőnél előtte lévő nap nagyon fájt a derekam, az egész szülést ez a derekfajas kísérte, a végére persze már elviselhetetlen volt.
Masodiknal semmi különös nem volt előtte.
Mindkettő éjszaka indult be.
Már a kórházban feküdtem bent (nem komplikácio miatt, szimplán messze laktam a kórháztol és így beszéltük meg a dokival), és este fekveshez készültem olyan 10 korul és sajgott a derekam, még egy kicsit tudtam aludni egy 2 órát de utána felébresztett a fájdalom. Aztán onnantól nem aludtam semmit 2-ig kínlódtam a kórházi folyosón utána küldtek szülőszobára.
Amúgy semmi előjel nem volt ezen a derekfajason kívül. Max annyi hogy előtte kicsit érzékeny voltam és a kórházban sírtam hogy nem akarok ott lenni.😅
1. 37. héten távozó nyákdugó, pár óra múlva rendszereződő összehúzódások.
2. 40+2-nél délelőtt ctg-n voltam, az jelezte, hogy itt lesz valami hamarosan, de még hazaküldtek. Délután visszamentem az ötpercesekkel.
3. Elszivárgott a magzatvíz a 35. héten, 2 napig sikerült visszatartani a kórházban, utána gyorsan rendszereződő kontrakciókkal indult a dolog.
1,2,3 gyereket inditottak.
4. Babamat most szultem , elfolyt a magzat viz de mar elotte 2 nappal verezgettem es az nap pedig tavozott a nyakdugo.
Ejfelkor indult a buli. 😃 egy nagyon eros gorccsel, meg a viz is levert levegot alig tudtam venni . Es utana pedig ereztem hogy folyik valami😃
20 percesekkel kezdodott, utana 10percesek jottek majd 5 es 1 percesek.
Erzestelenito nelkul , beontes nelkul,induzio nelkul Hajnali 3ra megszuletett a kisfiam. 😊
SOTE I 😃!!
Az ég világon semmi jele nem volt, ezért is tartott 5 órába mire úgy voltam vele, hogy jól van, menjünk be a kórházba, de tuti hazaküldenek 😅 éjfélkor kezdett szivárogni a magzatvíz amikor lefeküdtem aludni, valamikor 5 után indultam a kórházba, 10:15kor meg is született...
A másodikat indították
Semmi jele nem volt
Elsőnél indítottak
Másodiknál lefeküdtem este aludni, hajnalban felebredtem hogy fajasaim vannak( rendszeres, 10 perces fajasok voltak, mire elindultunk a kórházba 5 percesek lettek)
Hajnal 2-kor egy pisilésnél minden előzetes fájdalom nélkül távozott a nyákdugóm.
Egész hajnalban és egész nap rendszertelen fájásaim voltak, este 10-re 5 percesek lettek, hajnal 3-ra megszületett a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!