Hogyan vészeltétek át második babával az első trimesztert/a terhességet?
Kisfiam 11 hónapos és 10 hetes terhes vagyok. A hányás szerencsére elkerült, de hányingerem sajnos van. Azonban ez még nem okoz akkora gondot, mint a fáradtság. Kisfiam az a típus, akit le kell fárasztani, már 9 hónapos kora óta megy és csak 1et alszik. Mikor alszik én is lefekszem, de az nem elég. Ha felkelek nincsen semmihez sem energiám, csak ritkán és egész nap zombi módban létezem. A melegtől is rosszul vagyok így kivinni csak ritkán tudom csak így a kánikulában. (30 fok még oké de felette nem bírom.)
Ti hogy vészeltétek át így az első trimesztert/a terhességet?
Köszönöm a válaszokat!
33as akkor könnyebb lesz egy pár hétig, aztán megint nehéz :D mondjuk gondoltam, hogy a 3. Trimeszterben is kileszek. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez a fáradtság a rosszabb, vagy az, amikor még itt van egy újszülött is és kelni kell hozzá esténként.
13 hónapos volt a kisfiam amikor teherbe estem. Az 5. héttől hánytam a 17. hétig, émelyegtem, szerencsére tudtam vele nagyokat aludni, de ugyanúgy zombultam én is ébredés után.
A férjem ahogy haza ért a munkából, egész délutánra és estére átvette a gyerkőcőt, így én tovább tudtam "haldokolni" de már nyugiban.
Napközben el kellett látnom a kisfiúnkat, ez valamennyire elvonta a figyelmemet a rosszullétekről.
De nem volt kellemes :)
Most csak a meleg miatt szenvedek, de legalább nem hányok.
14es
Próbálom értelmezni, amit írsz de kicsit nehézkes. Nincsen háttérbe szorítva a fiam, azért mert lesz egy testvére. Szerintem a 3-4 év korkülönbség a sok idő, erről megoszlanak a vélemények, de ez az enyém.
Szoptatni hordozóban is lehet, illetve fejni is akarok felváltva. A gyerekem mellett vagyok 100%ban vagy nem tudom mit gondolsz, hogy mit csinálok, amíg fent van? Van önálló játék, de nyilván játszani kell vele. Az zavar, hogy nem tudom kivinni 37 fokban, pedig nem terhesen simán bírnám. Amíg nem voltak ilyen melegek csak 30-31 fok akkor mentünk is, de így nem tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!