Terhesen bele szabad menni a strandvízbe? Ti belementetek?
Figyelt kérdés
júl. 13. 18:55
11/19 anonim válasza:
Nekem nem engedi az orvosom, se a strandot, se a balatont.
Így marad az itthoni medence.Tengerbe fürödhetnék, de most nem kockáztatunk, maradunk itthon.
Gyerekeket nagyszülők viszik a strandra meg az apukájuk.
12/19 anonim válasza:
Elvileg, ha nem áll fent semmi egyéb problémád be lehet menni. Én nem mentem, miután pont tavaly ilyenkor kiderult, hogy terhes vagyok, mert baromi könnyen felfazok, plusz semmilyen fertőzés sem hiányzott így meg pláne. Simán ki lehet bírni.
13/19 anonim válasza:
8 honapos terhes vagyok, az itthoni medencebol ki sem lehet szedni. De pancsoltam mar a Tiszaban is. Strandra nem megyek.
14/19 anonim válasza:
Az a klór ami a strandvízben van, eléggé gyengíti az immunrendszert, nyilván a kismamákét is, így sokkal könnyebben összeszedhetnek valami fertőzést.
15/19 anonim válasza:
A gyerekem úszásoktatója 8 hónapos koráig tartott órákat a vízben mindkét gyerekével.
16/19 anonim válasza:
Egyik terhességemnél sem mertem bemenni, csak combközépig.
Most voltunk strandon 1 hete, már minden bajom volt kint, de nem kockáztattam meg.
17/19 anonim válasza:
Igen, én belemegyek. Az én méhszájam annyira fixen zárt hogy mindkettőnél császár volt mert nem tágultam semmit. Másrészt sosem volt semmilyen fertőzésem strand után.
18/19 anonim válasza:
Én úgy tudom (ha csak mást nem mondanak), természetes vízben és otthoni medencében lehet fürödni, na persze ne legyen se túl hideg, se túl meleg, illetve arra nagyon oda kell figyelni, hogy a vizes fürdőbugyit ha kijössz egyből cseréld le. A medencés strandok viszont kerülendők. De amúgy én első babámmal vagyok 22 hetes, de még nem voltam vízbe, mert a medence állítással kicsit megcsúztunk, a Balatonra meg majd augusztus elején megyünk. Úgyhogy nem saját tapasztalatból írom még.
19/19 anonim válasza:
Nekem annó azt mondták hogy nem menjek bele mert akármi össze szedhetnek meg ilyenek. De az az igazság hogy mire erre felvilagosítottak a nyár felé eltelt szinte minden napi strandolással, és nem lett bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!