Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen bele szabad menni a...

Terhesen bele szabad menni a strandvízbe? Ti belementetek?

Figyelt kérdés
júl. 13. 18:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érintett a témában, csak arról jutott eszembe ez a kérdés, hogy ma voltunk strandon, és láttam kismamákat, akik nem igazán mentek bele a vízbe, hanem a gyereküket figyelték a medence széléről.
júl. 13. 19:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Szélén*
júl. 13. 19:00
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Elvileg be. Gyakorlatilag en se mentem be, mert mar attol is huvelygombam lett terhesseg alatt, ha csak egy nagyobb levegot vettem 🤣

Jo nyilvan tuloztam, de nagyon sok fertozest kaptam el amugy a masodik terhessegemkor, nem tudom miert, soha ilyen nem volt velem meg.

Szoval en nem akartam vizezni, de nyilvan a nagyobb kisfiam miatt strandra azert jartunk csaladkent :)

júl. 13. 19:08
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy mint a harmadik válaszoló, szülés után viszont meg is szűnt. Ettől függetlenül nem ajánlják terhesen a mesterséges vízben fürdőzést, csak a természetes tavakat, tengert.
júl. 13. 19:12
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem ajánlják, inkább a természetes vizeket, ha már "muszáj".

Nálam mondjuk fordítva van. Én terhesség előtt szedtem össze minden szart, azóta semmi. Vagy lehet, hogy csak azert, mert a dokim nem nyúlkál össze -vissza, hogy kitalálja, van valami tünetmentes kórságom.😂

Szabad vízbe amúgy terveztem menni, de mire meleg lett, már nem nagyon van időm. Meg mivel nem nyúlkál, már attól is félek, hátha nyitva vagyok, csak nem tudok tőle, úgy meg nem merek. Szóval lehet, idén kimarad.

júl. 13. 19:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Jav.: Nem tudok róla. Nem tudom, miért írta át.

júl. 13. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem szabad a fertőzések miatt. Csak természetes vízbe.
júl. 13. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Engem az otthoni kadban se engedett a nogyogyasz,nemhogy standon. Azt mondta zuhany, a kadat nem "szeretjuk"... :/
júl. 13. 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Van aki nem foglalkozik ezzel, de én nem mernék. Minek kockáztatni.
júl. 13. 20:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Otthoni kádba, medencébe (tiszta, nem gyógy 26 fokos úszómedencébe) napi szinten "fürödtem", mivel a 32.hétig úszni jártam. Fütödtem tengerben, tóban.

A fertőzést a legtöbben a strand nő wc-jében és a nedves fürdőruhában üldögélve kapják.

Azoknak a kismamáknak szívem szerint szólnék, akik a medence parton mossák a p*nit félig a vizben, nedves fürdőbugyiban, mert attól jóval nagyobb eséllyel kapsz fertőzést, mintha csobbannál egyet- de ugye nem szólok bele.

Mivel nálam az úszás hobbisport így jobban tisztában voltam azzal mit kell tenni, hogy ne kapjak el semmit. Illetve ami fura víz volt, vagy bizonytalan oda nem mentem be úszni.

júl. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!