Terhesen ti belementek a medencébe vagy csak a lábatok lóbáljátok benne?
Igen. Mi voltunk wellnes ben. Annyit mondott a dokim, h a saját hőmtől ne legyen melegebb a víz.
Nem volt semmi gond.
Sokan járnak rendszeresen úszni
Medencebe nem mehettem bele es most masodik terhessegnel sem, egyreszt a klor meg ki tudja ki milyen medence tisztito anyagot hasznal a vizbe, masreszt azt mondta gondoljak bele hogy hanyan belemehetnek gombas vagy egyeb betegseggel.
Es egy sztori tavalyrol: nyaralaskor furdes kozben mindenkit kikuldtek mert egy kisgyerek belehanyt-fosott a medencebe, hoztak viztisztitot, es egy ora mulva vissza lehetett menni.....kosz nem :) Feltehetoleg hanyos-hasmenos virusos gyerek utan?!
Szia!
Én végig úsztam az első terhességem alatt, most várjuk a másodikat, amíg az orvos mást nem mond, én megyek vízbe most is. Ehhez hozzátartozik, hogy sem terhesség alatt, sem előtte nem kaptam el semmilyen fertőzést. Aki hajlamos rá, az ne kockáztasson és hallgasson az orvosára.
De elvárhatod. :)
De te döntöd el, hogy belemész vagy sem. Ha méhszáj zárt, nődoki rábólint és nem a védőnő ill. nem vagy fertőzésre hajlamos, akkor jó pancsolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!