Terhesen ti belementek a medencébe vagy csak a lábatok lóbáljátok benne?
Figyelt kérdés
Védőnőm dokim ezerint bemehetek csak ne legyek sokáig bent.2017. jún. 9. 06:57
11/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy a tenger oké, de a többit ha nem gond, akkor inkább kerüljem. Azt mondta, nem biztos, hogy gond lenne belőle, ha wellness-eznék vagy bármilyen tó vizében fürödnék, de ha én kibirom a nyarat ezek nélkül, akkor az lenne a legjobb. Én hallgatok rá.
12/12 anonim válasza:
Strandon belementem, tegnapelott csereltek vizet megkerdeztem direkt, illetve nem voltak sokan, hetvegen full tele medencebe nem mennék bele vagy ha zavaros piszkos a víz. Engem a dokim nem tiltott, elozo nap voltam nala, zart volt a mehszajam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!