Nem bírok már dolgozni, de bevállaltam ezt a hónapot. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bölcsődében dolgozom, 4 nevelő van, ebből én vagyok a bölcsi tagintézményvezetője de csoportban vagyok egész nap. Nem is ez a lényeg hanem veszélyeztett terhes vagyok de jó fizikai állapotnak éreztem az enyémet és az orvos sem indokolta,hogy otthon maradjak. A többieknek sok volt bent a szabadság így kivette mindenki júliusban,mert azt mondtam előző hónapban még menni fog a július, menjenek nyugodtan. Közben változott minden, összeszedtem valami vírust és betegen járok most egy másik nevelővel dolgozni, ketten vagyunk a szabadságok miatt. Még ezt a hónapot le kellene nyomnom és szinte mindig plusz egy fővel csak mert mindig valakik szabin lesznek. Nem akarok már kicsúszni senkivel és elrontani a szabadságukat, de úgy érzem mégsem fog menni, vagy valami hatalmas erő kell hozzá. A férjemmel már nagyon összekaptam emiatt, mert ő már az eleje óta nem akarta,hogy dolgozzak így a gyerekek között. Mit tehetnék? Még csak 24 hetes vagyok.júl. 10. 23:09
21/24 A kérdező kommentje:
#16: Nálunk azért kicsit más a helyzet a gyerekekkel, csak roma gyerekeink vannak, nagyon szegény körülmények közül és folyamatosan az év minden szakában betegek, megy a hasuk és a zöld orrfolyás minden gyereknél állandó. Nem tudunk vele mit csinálni, sokáig nem tartják őket otthon mert az étkezés nagyon sokat segít nekik. Tehát ők fertőznek minket és nem fordítva. Viszont erről csak az tudna beszélni és az érti aki ilyen gyermekekkel dolgozik.
júl. 11. 20:11
22/24 anonim válasza:
De most pont fordítva van! Te fertőzöd őket! Majd ha sírsz hogy a gyereked miatt megint nem tudsz dolgozni mert xy behozta a gyereket oviba betegen vagy éppen Juci néni ment be betegen dolgozni akkor emlékezz erre a posztra!
23/24 anonim válasza:
19# nagyon kevés fordítva gondolkodsz 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!