Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem bírok már dolgozni, de...

Nem bírok már dolgozni, de bevállaltam ezt a hónapot. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bölcsődében dolgozom, 4 nevelő van, ebből én vagyok a bölcsi tagintézményvezetője de csoportban vagyok egész nap. Nem is ez a lényeg hanem veszélyeztett terhes vagyok de jó fizikai állapotnak éreztem az enyémet és az orvos sem indokolta,hogy otthon maradjak. A többieknek sok volt bent a szabadság így kivette mindenki júliusban,mert azt mondtam előző hónapban még menni fog a július, menjenek nyugodtan. Közben változott minden, összeszedtem valami vírust és betegen járok most egy másik nevelővel dolgozni, ketten vagyunk a szabadságok miatt. Még ezt a hónapot le kellene nyomnom és szinte mindig plusz egy fővel csak mert mindig valakik szabin lesznek. Nem akarok már kicsúszni senkivel és elrontani a szabadságukat, de úgy érzem mégsem fog menni, vagy valami hatalmas erő kell hozzá. A férjemmel már nagyon összekaptam emiatt, mert ő már az eleje óta nem akarta,hogy dolgozzak így a gyerekek között. Mit tehetnék? Még csak 24 hetes vagyok.

júl. 10. 23:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Utolso, egy terhesseg fontosabb mint a szulok szabadsaga . Ha most megindul 30.het alatt komoly bajok lehetnek. 30.het utan mar nem izgulnek,hogy baja lesz. De most meg serulekeny idoszakban van.
júl. 11. 06:29
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Felelősségteljes nevelő...vírusos betegen bejár dolgozni a gyerekek közé. Csak gratulálni tudok
júl. 11. 06:36
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

"Vagy mi lenne veled gyárban ahol nem lehet ülni és nézni magad elé 2 órában míg a gyerekek alszanak?"

Neked van gyereked? Ha igen, akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy azon a 2 órán kívül, amikor alszik, nem ül mozdulatlanul egy széken a sarokban. A bölcsibe 24 het és 3 ev közötti gyerekek járnak. Ezek 90%-a nem szobatiszta, ergo pelenkázni kell őket. A többség nem eszik egyedül, tehát segíteni kell ott is, ahogy az öltözénél is. Egy gondozonore 7 gyerek jut. Folyamatosan figyelni mindre, emlegetni őket. Nem tudom te hogy vagy vele, átlag nőnek azért a saját gyereke az első, nem a másé.

Kerdezo, jelezd a felettesednek, hogy nem megy tovább, nem bírod.

júl. 11. 06:37
 14/24 A kérdező kommentje:
#4, azért mert pajzsmirigy alulműködéssel, ovuláció indukciós terápiával és inzulinrezisztenciával estem teherbe, emiatt sorolt magas rizikójúnak.
júl. 11. 06:57
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
10# menjél már a pcsba....régen még szülés után siettek kapàlni.... Azért mert másnak szar legyen mindenkinek? Gratulálok....
júl. 11. 08:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát betegen teljesen mindegy mi a következmény, nem mennék be dolgozni. A szülők sem örülnének nekem, hogy nyár közepén lefertőzöm a gyerekeket és így akár ők is elesnek kifizetett nyaralásoktól... Én marha pipa lennék emiatt. Mondom ezt éppen azért, mert nekünk pont nagyon kétes volt, hogy eltudunk-e menni nyaralni a gyerkőc betegsége miatt, meghát amúgyis. Az elv. Szerintem semmilyen munkahelyen nem kéne betegséget terjeszteni. Ez teljesen független a várandósságodtól, úgy haragudni sem haragudhatnak rád. Ha meggyógyultál, még visszamész 1-2 hétre dolgozni és kész. Ez azért már nem olyan sok idő.
júl. 11. 09:26
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

Én elmennék táppénzre. Nem tudom, nálatok mi a szokás, de valamilyen jellegű áthelyezéssel biztos van megoldás nyáron is arra, ha lebetegszik valaki.

Gondolj arra, ha nem terhes lennél, hanem pl a lábad törted volna el, akkor hogy lehetne megoldani.

júl. 11. 10:17
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

10# Mit pattogsz a kis gyári melóddal? Gyerekre figyelni is nehezebb annál, toljad szépen 40 hétig is, ha ez az álmod. Fix, hogy közelről nem láttál még gyereket, max a gyártósort.

Elmennék tpre. Vagy itt mindenkinek fontosabb más gyereke a sajátjánál?Gondolom vállaljátok a kérdező helyett a felelősséget is, ha beindul a szülés?

júl. 11. 11:32
 19/24 anonim ***** válasza:
17%
18as tévedsz, gyerekekkel foglalkozom :-D Kívánom neked hogy a gyereked összes nevelője essen ki valami miatt. Gondolom mosolyogva ölelnéd meg őket miután kirúgtak, mert miattuk nem tudtad megoldani a gyereked elhelyezését. Hiszen az ő gyerek a legfontosabb a tiéd max rágja a küszöböt ha a munkanélküli anyja nem tud enni adni neki
júl. 11. 16:48
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

19, De akkor te bemész a munkahelyedre akkor is ha vérzel, ha épp vetélsz, szülsz, lábtöréssel, vakbélgyulladással stb., hogy más szülő dolgozhasson?Azzal tisztában vagy ugye, hogy a nevelőknek is van egészsége, családja? Gyerekekkel foglalkozol, de gyereked nincs, nem ugyanaz. Ez még mindig 1 munkahely, ennyi.

"Hiszen az ő gyerek a legfontosabb a tiéd max rágja a küszöböt ha a munkanélküli anyja nem tud enni adni neki" Tehát CSAK a tiéd fontos?:D Te is csak a sajátod nézed, leszarod a nevelőjét, akkor ő miért foglalkozzon a tiéddel?

júl. 11. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!