Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem bírok már dolgozni, de...

Nem bírok már dolgozni, de bevállaltam ezt a hónapot. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bölcsődében dolgozom, 4 nevelő van, ebből én vagyok a bölcsi tagintézményvezetője de csoportban vagyok egész nap. Nem is ez a lényeg hanem veszélyeztett terhes vagyok de jó fizikai állapotnak éreztem az enyémet és az orvos sem indokolta,hogy otthon maradjak. A többieknek sok volt bent a szabadság így kivette mindenki júliusban,mert azt mondtam előző hónapban még menni fog a július, menjenek nyugodtan. Közben változott minden, összeszedtem valami vírust és betegen járok most egy másik nevelővel dolgozni, ketten vagyunk a szabadságok miatt. Még ezt a hónapot le kellene nyomnom és szinte mindig plusz egy fővel csak mert mindig valakik szabin lesznek. Nem akarok már kicsúszni senkivel és elrontani a szabadságukat, de úgy érzem mégsem fog menni, vagy valami hatalmas erő kell hozzá. A férjemmel már nagyon összekaptam emiatt, mert ő már az eleje óta nem akarta,hogy dolgozzak így a gyerekek között. Mit tehetnék? Még csak 24 hetes vagyok.

júl. 10. 23:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ezt nyugodtan mondhatod a főnöködnek hogy sajnos túl vállaltad magad és nem bírod. Ezt meg kell értenie. Én 9 hetes korom óta itthon vagyok. Nem azért mert nem bírtam volna még, nem is akartam sem én, sem a párom hogy tovább legyek a munkahelyen. Én ápolónő vagyok. Nálad is 50% ugyan azok a tényezők. Emelgetni, egésznap talpon lenni, elkap az ember valamit a gyerekektől (a vírusok amúgy is elég veszélyesek terhesen)... én minél hamarabb beteget jelentenék. Plusz soha többet ez az időszak nem tér vissza, mikor az ember ennyit tud "pihenni"...
júl. 10. 23:17
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
1, a kérdező a főnök. Magának mondja?
júl. 11. 02:51
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

Mivel te vagy a főnök és te alakítottad így, ezért kikellene bírnod még ezt a 15 munkanapot. Nem hiszem hogy találnál alkalmira erre a 15 napra valakit.

Vagy végig gondolod ki az a kolléga aki nem nyaral és zokszó nélkül bejönne.

júl. 11. 02:54
 4/24 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes hogy veszélyeztetett vagy, de az orvos szerint nem indokolt hogy otthon maradj. A kettő hogy jön össze? Nem véletlen lesz valaki veszélyeztetett. Az nem azt jelenti hogy állandóan sz.rul vagy hanem hogy bármikor lehet valami gond. Na mondegy, ezt tényleg túlvállatad. Mondjuk terhesség nélkül is durva hogy úgy intéztétek ha valaki legöthösödik betegen kelljen mennie terjeszteni a kórságot mert ki van centizve a létszám..
júl. 11. 04:04
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
2es , nyilván neki is van főnöke, kerületi vezető vagy ilyesmi. Szerintem neki kéne szólni, hogy küldjön helyettesítést.
júl. 11. 04:06
 6/24 anonim ***** válasza:
12%
Hát ha ezt megléped, gondolom nem oda terveznél visszamenni...
júl. 11. 04:54
 7/24 anonim ***** válasza:
12%
Bird ki mostmar. En is azt mondtam anno a munkahelyemen, hogy a 30. hetig birni fogom. Az utolso 1 honap kegyetlen faraszto volt de vegigcsinaltam, varnak is majd vissza. Most vagyok terhes a masodikkal, egy masik kicsi mellett sincs pihenes meg szunet.
júl. 11. 06:10
 8/24 anonim ***** válasza:
19%
Ha heteg vagy tp. Nalunk tobbszor volt ilyen,minden gondizo,ovono beteg lett,covid,influenza es bezar szepen ovi bolcsi. Minden szulo megoldotta. Ennyike. 1 dolflgozoval mukodes keptelen az intezmeny es bezar. Vagy masik intezmenybol esetleg atiranyitani munkaerot?
júl. 11. 06:19
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

"Érdekes hogy veszélyeztetett vagy, de az orvos szerint nem indokolt hogy otthon maradj. A kettő hogy jön össze?"

Simán. Elsővel már csak azért rákerült a veszélyeztetett a papíromra, mert a védőnő magas kockázatúnak sorolt amiatt, hogy 13 hetesen jelentem meg először nála. Azt se vette figyelembe, hogy addigra már a genetikai uh-n és a kombinálton is túl voltam, csak magánban. Nem, szerinte gondozatlannak számítottam, mert az állami rendszer még nem tudott rólam.

32 hétig dolgoztam.

júl. 11. 06:23
 10/24 anonim ***** válasza:
19%

8as gondolom akkor a kérdező se vár normális hozzáállást. Amilyen a mosdó olyan a törülköző. Ennyike.

Kérdező ha 24 hetesen így kivagy mi lesz veled 38 hetesen? Vagy mi lenne veled gyárban ahol nem lehet ülni és nézni magad elé 2 órában míg a gyerekek alszanak?

júl. 11. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!