Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olasz nyaralás vs. várandósság?

Olasz nyaralás vs. várandósság?

Figyelt kérdés
Voltatok esetleg áldott állapotban nyaralni Olasz tengerparton? Van bármi hasznos tippetek? Miket ettetek, amiben biztosan nem volt olyan, ami árt a babának?

#várandósság #nyaralás várandósan
júl. 10. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Aránylag sok olasz asszony szült már egészséges gyermeket a saját szülőhazájában.
júl. 10. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi nemrég voltunk, kb 31 hetesen, igazából én amit nem mertem enni az a nyers tojásos ételek, tiramisu, carbonara, helyette általában bolognait ettem, pizzát, stb. Tengepben ugyanúgy fürödtem, nyilvános vcre amúgy sem ültem rá soha, szóval úgy nem volt semmi extra :)
júl. 10. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
hehe
júl. 10. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Egy kicsit túlgondolod.

Ugyanúgy egyél és csinálj mindent, mint itthon. Amire talán odafigyelnék jobban, hogy kétes helyen inkább lezárt üdítőt kérnék mintsem esetlegesen csapvízből készült limonádét és a tengerparton áruló kagylóst/kukoricást/akárkit most kihagynám, de én ezekkel amúgyis kétkedő vagyok, pedig a kagylót imádom. :)

júl. 10. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Tavaly 18 hetes terhesen voltuk nyaralni Szardínián.Én a repülőúttól félem mert 17.hétig rosszulléteim voltam de semmi baj nem volt

Nem válogattam mindent ettem kagylót és még carbonarat is. Fürödtem a tengerbe. Csak nem napoztam és fényvédőztem ezerrel de élveztem

Neked is azt tanácsolom hogy élvezd ki minden pillanatát és ne stresszelj

júl. 10. 11:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
júl. 10. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég jöttünk haza onnan. Fürödtem a tengerben, napoztam is (csak nem délben. Mondjuk annyi eszem nem terhesen is van.). Ettem carbonarat is, igaz magam készítettem. Fagyit is ettem, pizzát, salátát. Mint bármikor máskor 🤷‍♀️ Annyit csináltam másképp a nem terhes állapotomhoz képest, hogy nem ittam aperolt meg proseccot, csak mentes fröccsöt.
júl. 10. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!