Terhes lehetek?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Két hete voltam utoljára a barátommal. Szűz vagyok, nem feküdtünk le, de hallottam, hogy attól is teherbe lehet esni, ha az előváladék kerül a nemi szervem környékére/belém. A barátom nem ment el, így maximum ennyi történhetett.
Most lassan egy hete késik. Két napja csináltam egy tesztet, az negatív lett, de félek.
Lehetséges, hogy stressztől és rossz evési szokásoktól késik ennyit? Sok vizsgám volt az elmúlt hónapban.
19/L
A kerdezo sehol sem irta, hogy belehatoltak. Egy teoretikus kerdesben irta a behatolast, majd utana pontositott, hogy vele mi tortent...
Azmeg felettebb nevetseges, hogy aki lehulyezi es oktatasra kuldi a masikat, az nem tudja, hogy a szuzhartya szovete nem fedi be teljesen a huvelynyilast. Szovegertes gyakorlasat es egy kis minimal anatomiai es elettani ismeretek elmelyiteset javasolnam a 'meglett csalados asszonyoknak' :))))
Kerdezo: nem, ennyitol gyakorlatilag zero a valoszinusege, hogy terhes legyel. A stressz es vizsgaidoszak viszont siman hatassal lehet a peteeresre, eltolhatja vagy akar meg sem tortenik. Igy utana a kb 14. Napon sem lesz belole menstruacio.
Ha a kovetkezo 2 hetben sem jon meg esetleg, en javaslom, hogy keresd fel a nogyogyaszod.
Azért írok ki kérdést, mert szeretném nálam tapasztaltabbak véleményét megtudni a témáról.
Dehát leírtuk a véleményünket hogy szüzen nem lehetsz terhes, aztán jöttel a nagy magyarazassal hogy márpedig lehetséges, hogy valaki szűz, de mégis terhes...
18, ezt nem mondta senki.
De ha nem volt behatolás, valószínűleg terhesség sincs mivel nem volt behatolás...🤷
Ahogy írja, NEM FEKÜDTEK LE.
Mire gondolsz, amikor azt írod "ezt nem mondta senki"?
"De ha nem volt behatolás, valószínűleg terhesség sincs mivel nem volt behatolás...🤷
Ahogy írja, NEM FEKÜDTEK LE."
Igen, ezt én is leírtam a 13-as válaszban... 🤦 Úgy néz ki vagy az egyik szövegértési problémákkal küzdő.
valaki meg azt hiszi a szűzhártya az egy teljesen zárt valami, amit csak egy pénisz tud "áttörni"
20, erre értettem, hogy nem ezért mondják neki, hogy nem lehet terhes.
Azért mondják, mert behatolás sem volt.
A válaszodat meg nem olvastam, amit írtál, úgy látszik egyforma választ írtunk teljesen véletlenül
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!