Terhes lehetek?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Két hete voltam utoljára a barátommal. Szűz vagyok, nem feküdtünk le, de hallottam, hogy attól is teherbe lehet esni, ha az előváladék kerül a nemi szervem környékére/belém. A barátom nem ment el, így maximum ennyi történhetett.
Most lassan egy hete késik. Két napja csináltam egy tesztet, az negatív lett, de félek.
Lehetséges, hogy stressztől és rossz evési szokásoktól késik ennyit? Sok vizsgám volt az elmúlt hónapban.
19/L
4- az isten tudja csak .
Szexelni az megy, tájékozódni, hogy hogyan is készül a kisbaba az már kevésbé...
Ráadásul 19 éves, nem hiszem el, hogy ennyit nem tud...
Ismét, bár már leírták előttem is. Ha szűz vagy, akkor nem vagy terhes. Ha berakta, akkor nem vagy szűz és igen, lehetsz terhes.
,,#1 tényleg szűz vagyok, de hallottam olyanokról, akik ettől függetlenül teherbe estek” Csak ilyen nem létezik.
19 évig te barlangban éltél? Vagy hogy lehetsz ennyire sötét?
Kérlek ne szexelj, de főleg ne szaporodj. Lehetőleg soha.
Köszönöm a kedves válaszokat:)
Nem vagyok buta, de tény, hogy szüzen is teherbe lehet esni, hiszen már az előjáték közben kerülhet sperma a nő testébe. Itt nem én vagyok az akinek utána kéne néznie a dolgoknak.
Nem értem miért nem lehet normális hozzászólást írni, ha nem értesz egyet azt kedvesen megfogalmazni. Miért kell személyeskedni?
Kicsit gondolkozhatnál mielőtt leírsz valamit.
A szűzhártyádon mégis hogy menne átt a sperma?! Átt fúrja vagy hogy gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!