37 hetes terhesen el tudok majd menni bőrgyógyászhoz?
El. Én most voltam 31 hetesen. Pont szűrés miatt, mert még covid előtt úgy volt, hogy leszednek két anyajegyem, de aztán elmaradt.
Meg televagyok ragyákkal, amit még terhesség előtt égettek, most a terhesség jobban kihozta. Féltem, hogy megfertőzöm a babám, de azt mondta, nem fertőz. Leszedetni nem lehet, mert új eljárás van, ami árt a magzatnak. Magánban lehet, hogy találnék olyat, ami terhesség alatt is működik, de nem ajánlja, nehogy a fájdalomtól beinduljon a szülés😂 Ő járt már úgy pácienssel. De mivel a szűrés nem jár fájdalommal, ettől se kell félned. Meg 37 hetesen már mindegy is lenne🤷🏼♀️
Ő egy tündéri doki amúgy, de nem röhögött ki. Teljesen megérti, hogy terhesen nem egyértelmű laikusnak, hogy a hormonoktól változott vagy baj van. Jobb megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!