Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes várandós vagyok, és...

37 hetes várandós vagyok, és tapasztalatok érdekelnének. Egész terhességem alatt nem volt ilyen, de most már 3 napja úgy ébredek éjjel, hogy folyik rólam a víz és bevannak dagadva az újjaim Szülés jele lehet?

Figyelt kérdés
Másom nincsen bedagadva, csak az újjaim, de ez eléggé, de reggelre elmúlik

2023. dec. 28. 01:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot? Folyamatosan változnak a hormonok a terhesség alatt, okozhatja az is ezeket a tüneteket.
2023. dec. 29. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
37.ik héttől minden reggel úgy keltem, hogy bucira volt dagadva az arcom, a szám a szemeim... Komplett az egész. Minden nap azt hallgattam, hogy te szülni fogsz mert elvan torzulva az arcod. Hát 40+3ra szültem, és akkor sem magától indult, hanem indítottak. A vizesedés normális az utolsó hónapban, ha nem társul mellé magas vérnyomás vagy fehérje a vizeletben akkor nincs gond. És a szülés közeledtét sem feltétlen jelzi. De jelezheti. 🙂 Leld sok örömed a kisbabádban 🥰
jan. 2. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!