37 hetes terhesen el tudok majd menni bőrgyógyászhoz?
Miért ne tudnál elmenni? Nem értem. Komolyan nem vágom, miben akadályozhatná az anyajegyszűrést a terhesség.
Ha nem szülsz éppen az időpontod alatt, akkor nyilván el tudsz menni.
Én annyi idősen pont szültem, de egyébként pont a gyermekágyi osztályról lettem átküldve a bőrgyógyászatra egy pyogén granulómával (ott derült ki, hogy az) :)
És én is voltam terhesen anyajegyet nézetni, csak kisebb hassal, ami szerintem teljesen érthető, mert a hormonok miatt ilyesztően sötét lett néhány korábbi anyajegyem, meg lett sok új foltom is, gondolom sokan mennek emiatt pont terhesen, ezért biztos nem csesznek le :)
Ráadásul azt is tudják, hogy pici baba mellől később sem lenne könnyebb menni, hamarabb meg nem jókedvedből nem mentél, ők tudtak ekkorra időpontot adni...
El.
Bar nekem akkor mar 20 percenkent pisilnem kellett, ugyhogy nehezen oldottam meg, ha varni kellett valahol, az felert egy kinzassal 🤣
De attol meg nyilvan fizikai akadalya, ha egeszseges terhessegrol beszelunk, nincs.
Írtam, hogy bocs ha hülye kérdés. 😅
"Júniusban oktoberre adnak időpontot?"
Hát sajnos igen. 😕 Előttem egy idős néni kért valahová időpontot (azt sajnos nem hallottam hova), jövő februárra kapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!