Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amh szint mivel emelhető a...

Amh szint mivel emelhető a legjobban,lehtatásosabban? illetve milyen gyorsan hat? 0,30 al vagyok.

Figyelt kérdés
jún. 14. 16:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Már nem is kell szednem? Terhes vitamint?
jún. 14. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Folsavat vagy még inkább folátot, hogy ha véletlenül sikerül a baba, ne veszélyeztesse a nyitott gerinc. Meg amiből hiányod van, ez vérvizsgálat nélkül lutri.
jún. 14. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
A terhes vitamin nem befolyásolja az amh szinted. Viszont ez is lutri, attól, hogy nekem segített még nem biztos, hogy neked is fog. Ha már te is 35 felett vagy akkor azért ne vesd el a lombikot sem
jún. 14. 21:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Lombik teljesen kizart! Megkeresett pár 40plusszos kismama hogy bíztasson,támogasson mert sajnos az orvosok többsége hiába jók a női hormon értékeim a korom miatt eleve csak lombikra javasolnak.
jún. 15. 07:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem miért kizárt a lombik?
jún. 15. 08:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Értem, akkor viszont egy próbát megér mindenképp ha más opció nem játszik, mi azért nem vetettük el a lombik ötletét se vagy akár az örökbefogadást ha máshogy nem sikerült volna
jún. 15. 08:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Gal d vitamint vegyél én évekig szedtem d vitamint és mikor nézettem alacsony volt. A galnak van d+k egybe a k kell hogy feltudjon szívódni.

A gal után 1-2 hónappal megint ránéztem, és tartományba volt egyből tőle.

Nem akarom a kedved elvenni én vagyok aki az előzőnél is írtam, hogy 40 felett nekem már nem jött hiába szedtem mindent is.

A síkosítót is vesd be az is segíthet,nekem az segít csak hát nem egészséges gondolom a sejtek már nem fiatalok.

jún. 16. 00:09
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem értem, mi nem jött 40felett???

Illetve a síkosító ami köztudott spermicides az miben tudna segíteni?

jún. 16. 07:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Előző kérdésedhez is írtam válasz, gondoltam azokat is elolvasod és ott leírtam mindent, azért nem akartam újra írni az egészet.

Van teherbeesést segítő síkosító arra gondoltam, nekem az segített.16 os a válaszom

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

jún. 16. 09:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Néztem az előző kérdésed, hát ha a párod nem akarja a lombikot, akkor ő annyira nem is akarja azt a babát. Én fiatalabb vagyok nálad, a férjem mindenben támogatott, ő se volt lombik párti, de mivel tudta hogy nekem ez fontos, ezért jött velem a meddőségi központba, bevállalt minden vizsgálatot ő is. Mi már ténylegesen a lombik előtt álltunk, mikor spontán sikerült, akkor még Brno is szóba jött akár donor petesejttel, ha más nem megy. Az a baj hogy 40 felett már sürget az idő, én adnék egy esélyt a lombiknak, az AMH önmagában sajnos nem mérvadó, van akinek sokkal rosszabb értékkel spontán sikerült, de van akinek meg sokkal jobbal egyáltalán nem. Én az inszemen találkoztam olyan fiatal kismamával a kórházban akinek minden értéke tökéletes volt, a férjének is, mégis lombik nélkül évekig nem sikerült a baba, lombikkal elsőre igen
jún. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!