Amh szint mivel emelhető a legjobban,lehtatásosabban? illetve milyen gyorsan hat? 0,30 al vagyok.
Figyelt kérdés
jún. 14. 16:28
1/20 anonim válasza:
Nekem D vitamin, Q10, DHAE segíthetett (biztosra nem tudom, mert nem nézettem azóta, de sikerült a baba). Viszont azt nem tudom mennyire “gyorsan” hatnak ezek, nekem fél év kellett, illetve az utolsó 3 hónapban szedtem a Hormonegyensúly tablettát is
2/20 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy? A korom már csak a bántó kommentek miatt se mertem ide írni.
jún. 14. 17:13
3/20 A kérdező kommentje:
D vitamin 2oooNe eleg?
jún. 14. 17:13
4/20 A kérdező kommentje:
DHAE? Ez kifejezettem amh szint emelésre jó?
jún. 14. 17:14
5/20 A kérdező kommentje:
DHAE csak simán ez a neve? Ezek mind recept nélküliek?
jún. 14. 17:16
6/20 anonim válasza:
Fuh, hát én a végén már ilyen napi 6000et szedtem, DHAE-t külföldön kifejezetten erre ajánlják, neten találsz több félét is, nem kell recept. Amúgy én 36 vagyok
7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet csatolni de simán ez van a dobozon DHAE
jún. 14. 18:29
9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ez akkor csodaszer. Nagy kapszula?
jún. 14. 20:05
10/20 anonim válasza:
Annyira nem, asszem pici, de már nem emlékszem, 35 hetes vagyok, régen volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!