6.hetbe abszolut semmi tunet. Normalis?
Se mellfajdalom, se emelyges , semmi
Parazok mert mar volt egy vetelesem. Akkor nagyon fajtak a melleim de most egyaltalan SEMMI
Első terhességnél az lett gyanús, hogy a lépcsőn fognom kellett a melleimet, annyira fájtak minden lépésnél. Ott missed ab lett a vége, kb. pont a diagnózis megerősítésekor múlt el ez a fájdalom, ami egyébként addig folyamatos volt, egyéb tünetet pedig nem tapasztaltam amúgy sem.
A fiammal szintén nem volt émelygés, hányinger stb., és sokkal kevésbé voltak érzékenyek a melleim is, sőt, hol éreztem, hol nem, jött-ment ez az egy tünetem is.
Tehát egy nőnek sem ugyanolyan tünetekkel jár mindig a terhesség, ezen ne forgasd magad, mert semmit nem jelent, nyugi! :)
Nekem az első terhességemnél volt egy kis tünet, még napokkal a vetélés után is megmaradt.
A másodiknál nagy semmi, vele 30hetes vagyok. A melleimnek konkrétan még most se tűnt fel, hogy terhes vagyok 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!