Normális ilyenkor, hogy abszolút nincs étvágyam?
Teljesen normalis es ha nem vagy alultaplalt, akkor boven eleg az, ha iszol eleget, szedaz vitamint.
Az ivas viszont tenyleg fontos, foleg melegben, arra figyelj oda.
Nekem volt ilyen is, mint neked, vekony voltam, meg fogytam az elejen, de nem volt gond az sem.
Olyan terhessegem is volt, amikor kb semmit sem ereztem, normalis etvagyam volt.
A mostaninal meg kb 7-12 hetes kor kozott allandoan ettem valamit, mert kb egesz nap (ejjel is) emelyegtem es egett a gyomrom, csak akkor volt egy hanyinger es visszafolyo sav nelkulu fel oram, ha ettem valamit.
Szinte semmi sem esett jol, de akkor is leggyurtem valamit ujra es ujra, hogy vegig vigyem a napokat. Igy meg hiztam is 2 kilot mar az elso trimeszter vegere, amikor is minden bajom megszunt.
Szoval ez rendben van es nagy esellyel kb 1-2 honapon belul elmulik.
Én 7 hetes vagyok és ugyanezzel küzdök. Én mondjuk éhes vagyok, de semmi nem kell. Pedig nem is émelygek.
Csak semleges dolgokat tudok megenni, mint üres vajaspirítós, krumplipüré magában, ropi, sajt. Gyakorlatilag ezeken élek 4 hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!