Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak a filmekben van olyan...

Csak a filmekben van olyan hogy kiderül a baba és felkapva megpörgetnek és mindenki boldog?

Figyelt kérdés
Volt egy terhességem januárban ,lakásfelújítás közben megerőltettem magam és a baba sajna elment.Azóta újra kezdtünk próbálkozni és sikerült is 8 hetes vagyok-).DE!a férjem nagyon furán éli meg vagy én nem is tudom,akkor jahuárban a teszt látta után 20 percig feküdt az ágyon szótlanul amit nem tudtam mire vélni-(. A mostani terhességet megint számomra furán éli meg,olyan hitetlen mint aki nem hiszi el pedig látta a tesztet,teszteket.Én várok el túl sokat vagy csak a filmekben van az hogy utána annyira sokkal jobban törödnek az ember lányával?meg sem kérdezi hogy vagyok vagy hogy érzek e valamit?nem kérdezz semmit!ő amúgy is nagyon fura ilyen téren.Én meg persze tiszta idegsokk vagyok és megpróbáléok felkészülni lelkileg arra ha egyedül maradok a babával!már 2. napja külön alszunk tegnap pl annyit írt sms-ben remélem még 3-an vagyunk!ezen teljesen kiakadtam!Mint aki el sem hiszi-((((((((((((((((((((((Mit tegyek?
2010. okt. 30. 07:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

17:47 vagyok

Ha a kérdező élete is ilyen remek vágányba került, mint az enyém, akkor minden oké! :)

Sajnos nálunk a terhesség vége problémás lett, az utolsó hónapot kórházban kellett töltenem, de a végén született egy gyönyörű, egészséges kislányunk.

21 hónapos, apukája imádja, éppen kistesót tervezünk, szóval nálunk minden sínen van! :)

Ti hogy vagytok, Kedves Kérdező?

2013. jan. 11. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!