Csak a filmekben van olyan hogy kiderül a baba és felkapva megpörgetnek és mindenki boldog?
Mi nagyon sokat beszelgetunk, a parom a legjobb baratom is, akinek kisirhatom a banatom. Tavasszal a 12hetes uh.-on kiderult, hogy a baba meghalt kb 3 hettel azelott. A nagy boldogsagbol nagy szomorusag lett. Aztan kivartuk a 3 honapot es az elso probalkozos honapban sikerult. Pont a szulinapomat unnepeltuk, es mikor o ajandekozott en is megajandekoztam a teszttel :) Egy par perc zokogas, hogy o nem is hiszi el, hogy ilyen hamar sikerult. Viszont nem mertunk orulni. A heten volt a 12hetes uh, es minden rendben. Orul velem, de epp tegnap mondta, hogy o igazabol akkor "hiszi" el, ha mar no a pocim. :) Férfiak :)
De ne aggodj, legy turelmes...nekem szerencsem van mert mindenrol tudunk beszelni, de vannak akik befordulnak ilyenkor. Probalj a jo dolgokra gondolni, es meglasd hamar elrepul ez a kis ido. Tudom nehez, es lehet elutasito lesz, de probalj kozeledni/nyitni fele, ha mar o ilyen.
Az én párom is ilyen hideg és elutasító velem. :(
Mi nem terveztük a babát,védekeztünk is,mégis jönni akart.Most kezdem a 20. hetet,és még életemben nem érzetem ilyen egyedül magam.Kb 1,5 hete megmozdult a pici,nagyon boldog voltam,és úgy szerettem volna, ha párom velem örül,de nem érdekelte.Pénteken megyek majd a 20 hetes uh-ra,ahol talán kiderül a baba neme is,oda sem jön el velem. :(
Remélem,ha a baba megszületik,megenyhül,mert ez így nagyon rossz.Közben meg olyan szeretet hiányom van, hogy már teljesen be vagyok fordulva.A baba előtt folyton összebújtunk,sokat nevettünk,most meg szinte hozzám sem ér.
Kedves utolsó!
most látom csak hogy az én bajom milyen kicsi is a tiéd mellett!Reménykedjünk hogy a születéskor minden megváltozik majd és határtalanul boldogok leszünk mi is!
Szorítok neked!és magamnak is!Priviben is írhatsz nyugodtan ha csak beszélgetni szeretnél!
A többieknek köszönöm!
17:47-es vagyok.
Gondolkodtam,hogy itt hagyom én is, mert ennél még a magány is jobb.Mondtam is neki,hogy vissza megyek anyukámhoz,és majd csak lesz valahogy.Erre tök kiakadt,és mondta,hogy azt nem szeretné,csak időt kér,mert még fel kell dolgoznia ezt a hatalmas változást.HÁt mostmár kezd sok lenni az az idő, amit kapott.
Tegnap este elő is kaptam a drágát, és mondtam neki,hogy ez nekem így nem jó,szeretném,ha kivenné a részét a babavárásból.Szeretném,ha ő is aggódna a 20 hetes Uh miatt(parázok,hogy minden rendben legyen a babával),és szeretném,hogyha együtt készülnénk a szülővé válásra.Kicsit magába szállt, és mondta,hogy a vasárnapot és a hétfőt töltsük együtt,menjünk el kirándulni,vagy találjak ki valamit,amihez kedvem lenne.
Hááát,nem tudom,remélem,ez már a javulási folyamat kezdete!:)
5-én kiderül,hogy fiú lesz vagy lány.(Persze ha megmutatja magát :) )
Szia! Én is így jártam. Egy vetélés után, mikor újra terhes lettem, a párom nem hitte el, 5 pozitív teszt után sem. Fapofát vágott, azt mondta, nem megbízhatóak a tesztek. Hiába akartam vele beszélni erről a dologról, nem volt partner. Még mikor a petezsák volt még csak akkor is kételkedett, de mikor volt szívhang akkor már boldog volt nagyon. Főleg most, mikor már tudja,h. valószínűleg nem történhet már semmi baj, nemsokára apuka lesz.
Akkor nekem is nagyon fájt,h. nem örül velem, de mostmár nagyon boldogok vagyunk. Főleg,h. fia lesz.
31hkm
Sziasztok:) a 13:59-es vagyok.
Tegnap este mikor a parom hazajott atolvastuk egyutt ezt a kerdest, es kertem, mondjon mar nekunk csajoknak valamit ferfi szemmel :)
Es o is azon a velemenyen volt(mint mi itt), hogy a ferfiak nem ugy reagalnak, mashogy vannak bekotve. De akik terveztek, azoknal bizonyara belul nagy az orom, es persze a sokat emlitett felelem is. Es hozzatette, a haverjait is ismerve, mindenki maskor kezte apanak erezni magat.Volt, aki elso uh.-ot latva, mas csak a baba szuletese utan.
Kitartas csajok, egy babuci minden koszivu embert levesz a labarol :)
17:47!Remélem már kirándultok valahol!és minden rendbe jön majd!
Minden válaszolónak nagyon köszönöm hogy írt!
Én pozitívan fogok gondolkodni nálunk is rendbe jön majd minden én hazazavartam az anyjáékhoz gondolkodni tegnap Este normális volt de tudom nem hiszi el-(
Ma reggel viszont először van egy kis hányingerem és úgy gondoltam talán ha a kedvenc focicipőjét lehányom hihetőbb lesz a dolog--)))
ez vicc volt de ötletnek nem rossz
Kitartás mindenkinek és nekem is!
Itta 17:47-es!
Tegnap megvolt a nagy áttörés. Elmentük a testvéremékhez,neki van 3 kisgyereke. 6, 5, 2,5 évesek. :)
Nagyon jól elvoltunk. Hazajöttünk, elkezdtünk filmet nézni, de én közben bealudtam a kanapén párom ölében! :)
Mikor felkeltem, rámnézett és megkérdezte, hogy "és fiúnk lesz,vagy lányunk? Mert én lányt szeretnék.Ha fiú,nem baj,csak olyan tökös belevaló gyerek legyen, mint tesód gyerekei." Hát ne tudjátok meg, mennyire örültem! Aztán elmondta, hogy nagyon fél az apaságtól, de eljön velem a 20 hetes UH-ra, ha eltud, ha meg nem, akkor azonnal hívjam, ha már megvannak az eredmények. Bő félóra múlva megkérdezte, hogy tényleg mozog e már, és hogy megfoghatja e a pocim. Pont nem ficánkolt a kis béka, de egy óra múlva felébredt, és akkor már párom is érezte a "buborékolást". Reggel 5-ig beszélgettünk.
Ha minden rendben lesz a babával, márpedig miért ne lenne, akkor november vége felé elkezdünk körülnézni babakocsi és kiságy téren, és átrendezzük a lakást is.
Na ez már haladás nem? :) Annyit még azért hozzáfűzött, hogy egy pici idő még mindig kell neki, hogy feldolgozza, hogy gyereke lesz.
Remélem, szép lassan nektek is meglesz az áttörés, és köszike annak a kommentelőnek, aki a párjának is megmutatta ezt a kérdést! Tök jó, hogy pasi szemmel is átnézhetjük a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!