Terhesség jele?
Sziasztook!
Tanácstalan vagyok nagyon. Ovuláció után vagyok, menzesz előtt 6 nappal.
Ovu óta folyamatosan érzem,hogy a derekam fáj,görcsöl. A mai napon viszont bal oldalt szúrkált a hasam.
Naptár szerint 4.-én volt (lehetett) a beágyazódás terhesség esetén. De ma éreztem szúrkálást 1-1,5 órán át kb,utána megszűnt. Meg kis hasfájást. Fejem fáj,hőemelkedésem van. Nyákom sok,és fehér.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Mi történt ez után?
Segítő válaszokat köszönöm!
22/L
Nekem az egyetlen “tünetem” a teszt előtt az volt, hogy menzesz szerű görcsöket éreztem éjszaka is. Arra keltem fel. De nyugtáztam annyival, hogy minden ciklus más, most biztosan így jelentkezik. De nem 😊
A folyás pl egyáltalán nem is jelentkezett, ebből is gondoltam, hogy meg fog jönni.
Mi hosszú évekig próbálkoztunk és annyi ciklusom volt amikor nem sikerült. Az a furcsa, hogy rengeteg fajta tünetem volt. Mondjuk a fejfájást soha eszembe sem jutott ide sorolni.
Szóval itt szúrt, ott szúrt, még inszem alatt is, mindenféle tünet meg volt. Fájt a mellem, nem fájt a mellem. Hányinger, szédülés. Minden.És ezekből soha nem lett terhesség. Még ha véletlen 1 napot késett akkor is hómező volt a teszt.
Lombikkal sikerült és pontosan megmondták, hogy vasárnap vagy hétfőn lesz a beágyazódás és azokon a napokon többet pihenjek. Na tényleg beágyazódott de az égvilágon semmi tünetem nem volt. Még csak nem is szúrt.
Úgy hogy én csak is a pozitív tesztre adnék a helyedben. Mert sokan állítják, hogy ekkor volt a beágyazódás, akkor de ezt nem tudhatják biztosan. Ezek csak feltételezések semmi több.
Ciklus 18,19.napján ezek a tünetek, mellérzékenység, alhasi húzódás, görcs mi lehet?
Menstruáció még 10nap,az korai lenne nem?
Van olyan teszt, ami az esedékes mensi előtt hat nappal már kimutatja a várandósságot.
Nekem a beágyazódáskor fájt a derekam, de csak utólag mondta az orvos, hogy valószínűleg akkor lehetett, én nem is gondoltam erre.
Az esedéket mensi napján éreztem csak nagyon erős mellfeszülést és hátfájdalmat, ami fél napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!