9 hetes terhesen elmehetek vasárnap halloween partyba?
Én 14 hetesen rock koncerten voltam.
Most kezdem majd a 20. hetet, és még novemberben van 2 koncert,amire orvosi eng.-el megyek el.Nem iszom,nem dohányzom,és a zenétől sem féltem a babát,mert itthon is elég sokat hallgattatom vele a kedvenc együtteseim számait.A koncertek a PECSÁban lesznek,ahol hála az égnek jó ideje nem lehet bent dohányozni,tehát még a passzív dohányzással sem lesz gond.Párom nagyon vigyáz rám,nem megyünk be a tömegbe,csak a zenét és a koncertet akarom még élvezni,amíg lehet.Természetesen,ha az orvosom nem engedné,nem mennék,de mint köztudott,a terhesség nem betegség.
Tudom,hogy lesznek itt olyanok,akik majd jól elmondanak mindenféle felelőtlen,rossz anyának,de nem hiszem,hogy a felelőtlenség és a rossz anyaság itt kezdődne.
Szerintem hívd fel a dokid, és kérd ki a véleményét.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Végül úgy döntöttünk, hogy nem megyünk el, a baba fontosabb!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!