Meghívtak Halloween partyra minket. Milyen jelmezt vegyünk fel?
+
én a kisfiammal megyek, ő már nagycsoportos
Szia!
Téged boszinak öltöztetnélek a kisfiút pedig vámpírnak vagy a boszi macskájának :)
A boszi jelmezhez szerintem jó egy bő szabású fekete szoknya, alá esetleg egy fekete harisnya kicsit megtépve :D Fekete felső, kócos haj, esetleg egy boszorkány kalap és az arcodra pókot festenék fekete szemceruzával. (előtte kend le alapozóval, tartósabb lesz)
Faragjatok ki egy nagy tököt és azt is vigyétek!
A seprűt el is felejtettem... :)
Ha a fiad kisboszi akar lenni, akkor vegyél neki egy térdig érő fekete ruhát és azt alulról vágjátok be félig, mintha rongyos lenne a ruha. :) Utána pedig ezüstpapírból pókhálómintát kivágtok és azt rávarjátok. Az arcfestésnél is főleg feketét vagy zöldet használjatok, csak nem tudom hogy a kisfiad rossz boszi vagy jó boszi lesz?
Mert ha jó boszorkány, akkor még adj rá valami szineset is. pl. narancssárga felső a fekete ruha alá vagy lehet a harisnyája is narancssárga. De ha rossz boszi, akkor csak feketét. :) És nagyon fontos az elengedhetetlen seprű is! :DD Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!