9 hetes terhesen elmehetek vasárnap halloween partyba?
Nem vagyok híve a 'feküdj mozdulatlanul' a terhesség alatt,de..talán ,mivel volt problémád,pihenned kellene inkább.
Persze attól is függ milyen party lesz,mennyire mozgalmas.
Csak óvatosan..és gondolom nem lesz gond.
Az orvos úgyis mondaná,h jobban kell magadra vigyázni,ha mondta esetleg akkor úgyis tudod mi a helyes.
Jó szórakozást,vagy pihenést!
Szia! Vérzés után nem mennék. Nekem így kezdődött, kiderült, hogy van egy haematoma a méhemben, így utána véig kellett feküdnöm a terhességem...nem volt kellemes. Lehet, hogy ezért kicsit parázós vagyok, de én tuti nem mennék..
11 hós kisfiú anyukája
Én biztosan nem mennék. Főleg h írod lehet a hajógyárira mész. Azért mindenki tudja milyen bulik azok!!!! Kiteszed a babádat ennek? Még ha nem is csinálsz semmit!! A másik meg h ha leszoktál a cigiről, attól még ott is dohányzol csak passzivan, és amennyien szoktak lenni egy ilyen bulin, lökdösnek, tolakodnak. Főleg bevérzés után.
Nem azt mondom h nem lehet elmenni sehova, de sztem a hajógyári és a hasonló discok nem a legmegfelelőbbek egy terhes nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!