Milyen programot tudtok ajánlani Halloween-re?
öltözzön be mindenki
horror filmet nem ajánlom,de egy jó kis film ami nem annyira ijesztő még bele fér
tök lámpás csinálás
járni a várost cukrot gyűjteni
Szia! én is voltam egy ilyen bulin tavaly.
Ott olyan volt hogy beöltöztünk ennek-annak ilyesztő zenét tettünk be és bújócskáztunk.És amikor megtaláltuk az embereket akkor megilyesztettük őket.Nagyon jó móka volt.Megnéztük a nem fogadott hivás-t nagy horror nagyon féltünk, aztán kimentünk sötétbe cukrot kérni.Remélem segítettem.Szia!
-töklámpás készítése
-jelmezverseny
Hát ha itt Magyarországon be kopogna hozzám néhány batmenjelmezes zabigyerek, hogy "csoki vagy csíny" rájuk b*sznám az ajtót szép igényesen :D
jelmezverseny, filmnézés
Utolsó látom többre nem futja.. 10-12 éves gyerek szerinted foglalkozik vele??
Én nekem is abból áll a haloween hogy csinálunk apuval tök lámpást,de azért még szívesen adok ötletet ha kell :)
Nem is értem mire ez a lázadás :O
mécses gyújtás...
egyvén14éveslány
22:30
Arról kellene szólni, hogy mécsest gyújtunk? Ezt egész évben megteheti aki akarja, nehogy már csak azért gyújtogassunk mert muszáj... Ez csak képmutatás.
Szerintem ez a Halloween egy tök aranyos dolog az USA-ban, hogy a gyerekek mennek cukrot gyűjteni. Nem baromság, csak egy nap az évből, amikor kicsit lehet foglalkozni a misztikus dolgokkal jobban, pl beöltözni anélkül, hogy hülyének néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!