Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentstuáció szerű görcsök?

Mentstuáció szerű görcsök?

Figyelt kérdés
29 hètben vagyok.Volt már, el is múlt, tegnap este megint jeletkezett, mint amikor megjön, szinte ugyan olyan èrzès volt. Ma megint èrzem, de most társul hozzá, a bal combomban olyan "izomláz", derèkfájás, ami ugyan úgy mindig akkor volt amikor megjött. A betöltött 27 hètben voltam orvosnál, mindent rendben talált. Ő azt mondta ha görcsöl vagy fájna az alhasam, az azert van, mert nyomja a kis lábával. De ez valahogy más.

2024. máj. 31. 08:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy mostanában szèkrekedèsem volt, ma pedig hasmenès.
2024. máj. 31. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A dokinak igaza van. Nő a baba, kevesebb a hely és ő is próbál kényelmesen lenni ott bent. Ilyenkor már gyakori, hogy elnyom ilyen olyan ideget. Később más fájdalmaid lesznek. Nekem állandóan a medencémet nyomja szét, 37 hetes várandós vagyok és baromira fáj. Pár hete be is van illeszkedve rendesen.
2024. máj. 31. 09:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik szűnik a fájdalom. Köszönöm a válaszodat 😊
2024. máj. 31. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem tegnap hajnalban. Arra ébredtem, hogy menstruációs görcs+ derékfájás. Kicsit beparáztam, mert előtte délután ketten cipeltünk fel 40kilót és mindenem fájt.

Kérdeztem a gyereket, ő hogy van? Jelzett, hogy jól, aztán egy pisilés megoldotta. Ha nem tudok rögtön elmenni, olyankor még utána se múlik el rögtön.

28hetes vagyok

2024. máj. 31. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!