HCG növekedési ütem?
Figyelt kérdés
4 hét 6 naposan: 4839
5 hét 1 naposan (itt csak 39 óra telt el): 6686, doki szerint belefért.
5 hét 3 naposan, ma viszont csak: 10480 lett.
Dokit még nem sikerült elérnem, az eredményt én most kaptam meg.
Mennyire pontosan kell duplázódnia?
máj. 28. 14:36
31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! <3
máj. 29. 17:46
32/33 anonim válasza:
Azert megirod mi lett a vegkifejlet? En nagyin szoritok nektek!!🫶🏼
33/33 A kérdező kommentje:
Ma voltam UH-n, már szikhólyag sem ábrázolódott és 30 percig kutatták a méhet + petefészkeket. Mivel találtak egy 19 mm-es cisztikus képletet és megint riogattak a méhen kívüli gyanúval. Utána a főorvos is átnézte az UH leletet és azt mondta méhen belüli lesz. Kedden műtenek, ha addig nem kedzek el vérezni, nyilván akkor előbb. Úgy érzem magam, mint egy elhasznált mosogatószivacs. Nagyon sok volt ez a két hét és még hátravan a műszeres befejezés is. Már csak azt kívánom, hogy essek túl rajta és remélem hamar begyógyul a lelkemen is a seb. Sajnos ez van. Ismét. :( De köszönöm a támogatást. <3
máj. 31. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!