HCG növekedési ütem?
4 hét 6 naposan: 4839
5 hét 1 naposan (itt csak 39 óra telt el): 6686, doki szerint belefért.
5 hét 3 naposan, ma viszont csak: 10480 lett.
Dokit még nem sikerült elérnem, az eredményt én most kaptam meg.
Mennyire pontosan kell duplázódnia?
Köszönöm a részletes bemásolást.
Az első bekezdést nézve érthető miért tartottak bent és mértek 2 naponta, mert el voltam maradva.
Kedves 19-es.Lehet.Szerintem meg nagyon is türelmes voltam, olvasd vissza. Tök más irányba lett elvíve ez a téma és hirtelen mindenki ledoktorált. Nehogy már én érezzem magam kellemetlenül, hogy szólok, nem erről szólt a kérdés, hogy szakmai háttér nélkül úton - útfélen 4 orvos döntéseit megkérdőjelezzék.
Nehéz időszak ez, sőt a poklot jártam meg az útóbbi napokban, feltettem egy kérdést, ahol esetleges tapasztalatok érdekeltek. Nem tudom miért hihetetlen, hogy orvosok úgy döntöttek, ahogy és miért ezen kell himbálódzni.
Már vetélés gyanú miatt mérnek, nem méhen kívüli miatt.
#17-es pénteken megyek vissza. Dokim nem rég hívott. Azt mondta sajnos nem duplázódott, de valamit nőtt. De ő nem bíztat semmi jóval, mert elnyúkt a petezsák, így valószínűleg nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!