Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HCG növekedési ütem?

HCG növekedési ütem?

Figyelt kérdés

4 hét 6 naposan: 4839

5 hét 1 naposan (itt csak 39 óra telt el): 6686, doki szerint belefért.

5 hét 3 naposan, ma viszont csak: 10480 lett.

Dokit még nem sikerült elérnem, az eredményt én most kaptam meg.

Mennyire pontosan kell duplázódnia?

máj. 28. 14:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes bemásolást.

Az első bekezdést nézve érthető miért tartottak bent és mértek 2 naponta, mert el voltam maradva.

máj. 28. 16:30
 12/33 A kérdező kommentje:
Még 6686-os értéknél nyoma nem volt szikhólyagnak de 10480-nál is csak sejthető.
máj. 28. 16:31
 13/33 anonim ***** válasza:
62%
Hát a leleteid alapján ez jó eséllyel nem egy normálisan fejlődő terhesség (bár még extrém esetben abba is beleférhetne...), de baromira nem is méhen kívüli. Tehát az intézeti felvétel és a 2 naponta méretegés továbbra is indokolatlannak tűnik.
máj. 28. 16:45
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Kórházak előszeretettel fektetnek be jár utána a pont...
máj. 28. 16:47
 15/33 anonim ***** válasza:
28%
Elég érdekes ez a kórház. Máshol ilyenért nem fektetnek be, főleg, ha nincs vérzés. Behívnak x időközönként vizsgálatra és kész. HCG méregetés meg tényleg tök felesleges.
máj. 28. 17:13
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem, hogy mi a véleményetek a befektetésről. Már nem fekszem bent. Befektettek és kész, ha van értelme szerintetek, ha nem. Most velem ezzel hiába álltok le, tényleg. A kérdésemnek ehhez köze sem volt.
máj. 28. 18:05
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
Szia nézegettem ilyen hcg kalkulátorokat. Az első hcg emelkedés tényleg nem a legjobb de a második 6ezerről 10re az teljesen rendben van. Igazából biztos csak akkor lehetsz ha mész ultrahangra és lesz szívhang. Amúgy alapvetően az ovális formával sincs gond az internet szerint. Persze nem vagyok orvos. Szurkolok, hogy minden rendben menjen. Mikor mész legközelebb uhra és/vagy vérvételre?
máj. 28. 18:26
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom a legjobbakat!
máj. 28. 21:03
 19/33 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként elég nyers a stílusod kérdező...
máj. 28. 21:59
 20/33 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es.Lehet.Szerintem meg nagyon is türelmes voltam, olvasd vissza. Tök más irányba lett elvíve ez a téma és hirtelen mindenki ledoktorált. Nehogy már én érezzem magam kellemetlenül, hogy szólok, nem erről szólt a kérdés, hogy szakmai háttér nélkül úton - útfélen 4 orvos döntéseit megkérdőjelezzék.

Nehéz időszak ez, sőt a poklot jártam meg az útóbbi napokban, feltettem egy kérdést, ahol esetleges tapasztalatok érdekeltek. Nem tudom miért hihetetlen, hogy orvosok úgy döntöttek, ahogy és miért ezen kell himbálódzni.

Már vetélés gyanú miatt mérnek, nem méhen kívüli miatt.

#17-es pénteken megyek vissza. Dokim nem rég hívott. Azt mondta sajnos nem duplázódott, de valamit nőtt. De ő nem bíztat semmi jóval, mert elnyúkt a petezsák, így valószínűleg nem lesz jó vége.

máj. 29. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!