6 hetes vagyok, és most mikor kimentem wc-re kicsit rózsaszínes volt a papír. Megijedjek? Volt már valakinek ilyen?
2010. okt. 29. 14:20
1/10 Nánási Tímea válasza:
szija
nem kell megijedned mert terhesség alatt előfordulhat azis hogy bevérzel én pl nemis egyszer.
ha többször lesz iesmi beszélj az orvosoddal de az biztos hogy ha elvetélsz azt észreveszed!!!de ne aggódj semmi gond:D
2010. okt. 29. 14:24
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, kicsit elkezdtem aggódni mert annyi rémhírt lehet itt olvasni. Tegnap este még olyan mensi-szerűen fájdogált a hasam, de nem volt vészes. Az is előfordulhat a terhesség alatt később is?
2010. okt. 29. 14:26
3/10 anonim válasza:
Ne ijedj meg, de azért keresd fel az orvosod. Terhesség alatt semmilyen vérzés (a rózsaszín folyás is vérrel kevert h.váladék) nem tekinthető normálisnak, bár sok esetben nem is kóros. Szóval a saját megnyugtatásod miatt is irány a doki, lehet, hogy kapsz beágyazódást segítő gyógyszert, az meg csak használhat.
2010. okt. 29. 15:23
4/10 anonim válasza:
Hát szerintem meg aggódj! Hát ez jó, amit az első írt: ha elvetélsz azt észre fogod venni...
Irány a doki, mielőtt késő lenne, akkor már hiába kérnél segítséget... (2x volt velem is ilyen, mindkétszer gyógyszert írtak rá. A babák megmaradtak, és a rózsaszinezés azonnal elmúlt, ami azt bizonyítja, hogy kellett a gyógyszer...)
2010. okt. 29. 15:55
5/10 anonim válasza:
Szerintem is menj el inkább dokihoz, terhesség alatt lehet rossz jel is bármiféle vérzés vagy ahhoz hasonló dolog odalentről. Valószínű, nincs semmi gond, de ha mégis... szóval biztos nagyon bánnád, ha csak ezen múlt volna. lehet, kapsz Utrogestant vagy ilyesmit. az is lehet, hogy pár napos megfigyelésre bent akarnak tartani. de az is lehet, hogy megnyugtatnak, hogy a világon semmi gond és hazaküldenek mondjuk egy ultrahang elvégzése után, amin lehet, még a szíve lüktetését is láthatod. :-) annál nagyobb megnyugvás meg úgyse kell :-))) de nagyon vigyázz magadra és pihenj, amennyit tudsz még egy-két hétig
2010. okt. 29. 16:00
6/10 anonim válasza:
Én is aggódnék bassz.us,irány a doki.
A rózsaszín az vért jelent.Lehet csak egy hajszálér repedt meg,de az is lehet hogy a vetélés első jele,amit ha időben kapsz rá gyógyszert,megelőzhetsz.Biztos nincs komoly baj,de inkább többször feleslegesen,mint egyszer későn.Majd írj!
2010. okt. 29. 16:02
7/10 Nánási Tímea válasza:
miért nem veszi észre?
én 3szor vetéltem el elönt a vér azt nem lehet semmihez sem hasonlítani olyankor nem csak csepeg meg rózsaszin meg stb...
sok jön hirtelen és gyorsan ez van ez ien
2010. okt. 29. 19:10
8/10 Nánási Tímea válasza:
ja és egyébként utána sikerült kihorsanom a kisfiam és akkor is végig vérezgettem ezért mondtam hogy előfordul mindneki más nekem irtak fel vérzéscsillapítót de amugy semmi bajom nem volt
2010. okt. 29. 19:12
9/10 anonim válasza:
Második vagyok. Mert én viszont pont így vetéltem el, csak vm rózsaszín folyás, az is csak egyszer, csak kevés, és a baba már nem élt 10 hetesen elhalt. Ezt hívják missed ab-nak, és sajnos gyakoribb, mint hinnéd...
2010. okt. 29. 19:36
10/10 anonim válasza:
Van aki semmit sem vesz észre a vetélésből,és egy rutin uh-on derül ki,hogy nem dobog a pici szíve...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!